Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Petów (Expione)

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobre :) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Wpis z dziennika..Data 11 Kwiecień 2016 roku..

Po wielu latach ciężkich poszukiwań w końcu jest.. System "Expionych" petów! Nareszcie nasze serwery będą super nowoczesne

#EMERYTURA

Opublikowano

A to czasem bugu nie miało, że jak pet atakował to channel padał, pamiętam, że jeszcze z czymś bug był.

Wiesz, na mpc mamy tyle expertów że fixy będziesz miał na raz, dwa, trzy. Jeden wypowiedział się nad tobą ; )

Opublikowano

A to czasem bugu nie miało, że jak pet atakował to channel padał, pamiętam, że jeszcze z czymś bug był.

Wiesz, na mpc mamy tyle expertów że fixy będziesz miał na raz, dwa, trzy. Jeden wypowiedział się nad tobą ; )

Jeden nade mną.

Opublikowano

Jeden nade mną.
Jeden nad shererem. Jakbyś tyle robił co pierdolisz to Verides by stał na pewno ;)
Opublikowano

Jeden nade mną.
Jeden nad shererem. Jakbyś tyle robił co pierdolisz to Verides by stał na pewno ;)
Bo lepiej niż ja wiesz co, gdzie, kiedy i z kim robię i dlaczego podjąłem takie decyzje jakie podjąłem. Poza tym nie liczy się dla mnie tylko to, żeby mieć serwer i te 200 osób online.
Opublikowano

Jak sie nie sprawdza pointerow to sa takie cyrki.

No a czego się spodziewasz po nich?, to jest wyższa technika xD

0TvW4gk.png

Opublikowano

Jeden nade mną.
Bo lepiej niż ja wiesz co, gdzie, kiedy i z kim robię i dlaczego podjąłem takie decyzje jakie podjąłem. Poza tym nie liczy się dla mnie tylko to, żeby mieć serwer i te 200 osób online.

Ale mi się tłumaczyć nie musisz, mało mnie to interesuje. Btw. Jaki chcesz kolor kagańca ?

Opublikowano

Jeden nade mną.

Ale mi się tłumaczyć nie musisz, mało mnie to interesuje. Btw. Jaki chcesz kolor kagańca ?
Kiedy kończą się argumenty, zaczyna się obrażanie.
Opublikowano

@up skończcie te spamy 

Co do samego systemu ma sporo błędów nie polecam go używać. 

Przecież każdy normalny sam sobie zrobi.

Opublikowano

Mam lepsze, takie jak na PLu w 90%. Więc się nie przyda, oraz mam możliwość zakładania itemków z bonami na peta, tak jak tu masz na screenie, więc Lajku nie zaszalałeś.

Co do używana tego systemów petów to raczej nie polecam, a innym polecam albo przerobić albo użyć starszych systemów.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

@up skończcie te spamy

Co do samego systemu ma sporo błędów nie polecam go używać.

Przecież każdy normalny sam sobie zrobi.
ja nie, nie umiem xD
Opublikowano

Mam lepsze, takie jak na PLu w 90%. Więc się nie przyda, oraz mam możliwość zakładania itemków z bonami na peta, tak jak tu masz na screenie, więc Lajku nie zaszalałeś.

Co do używana tego systemów petów to raczej nie polecam, a innym polecam albo przerobić albo użyć starszych systemów.

Pozdrawiam.

c**j mnie interesuje Twój  system z Pl'a. Nie musisz się nim chwalić. 

topic, system jak system nie jest zły, tylko wymaga trochę poprawek.  

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Czy przypadkiem jeżeli założę eq peta i ściągnę to nie wyświetli się informacja na chacie że podniosłem lub zdobyłem ten przedmiot ?

A wracając do tematu, system petów taki sobie chociaż same ułożenia okna dość fajnie się prezentuje.

9909414654143781403620.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...