Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pusat, Lightning czy Spearhead

Gość Anekito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Znów mnie coś do tej gry przyciągnęło. Wchodzę i patrzę: 170k URI. Niech będzie, w ostatnim wpisie z pixelbotowego notatnika miałem mieć niecałe 30k po zakupie CCD, ale to chyba lepiej, że mam więcej :D

Chcę, oczywiście, znów bocić i pikselować. (FS bot działa? Czy tylko ten candy zostaje? - to tak na marginesie).

I teraz tak: normalnie do wrót i alienów mam Aegisa Veterana. I chcę coś szybszego na boxy.

Musiałbym dokupić halę w hangarze za 50k URI, to zostaje 120k. Byłbym w połowie do Pusata.

Oprócz Pusata mogę wszystko na aukcji kupić. Mam 1.4mld (miliarda) kredytów, więc stać mnie na wszystko.

A może lepiej kupić na aukcji Lightninga i latać tym też na PvP? Jak się odpalę to mnie nic nie dogoni.

Albo Spearheada na aukcji? Szybszy od Vegi, ale czy się nada? PvP na jakieś Big Boye i Liberatory?

Czy Pusat i mieć dresik do PvP i boxów?

Pomożecie? Dłużnym nie pozostanę :D

Opublikowano

wejdz w sklep i zobacz po ile masz hale,bo cos sie pozmienialo w D.O i 3 pierwsze hale sa za kredki(moze wiecej-nie pamietam) ogolnie tansze sa :D na pewno 50k uri zaoszczedzisz :yay:

Opublikowano

wejdz w sklep i zobacz po ile masz hale,bo cos sie pozmienialo w D.O i 3 pierwsze hale sa za kredki(moze wiecej-nie pamietam) ogolnie tansze sa :D na pewno 50k uri zaoszczedzisz :yay:

Woo, rzeczywiście! Za 10k kredek, kolejna za 1mln! To tym bardziej jestem bliżej Pusata. Wybocić 80k.

Co myślisz o tym? Prędkość maks. Spearheada to 588, a Pusata równe 600. Do tego możliwości w PvP... A za kredki kupię i tak Spearheada do kolejnej hali!

Czy w takim razie nie lepiej za 250k ładować w profil pilota zamiast Pusata? Strasznie byłem na ten dres napalony (ale ma mało życia :c).

Mam 19PP i dotychczas rozkładałem je na obronę i alieny. Może to jest opcja?

Opublikowano

ja pusata wyciaglem z wrot kupiera,ale i tak tym govvnem na PVP nie latam ,tym bardziej uri bym na niego nie wydal...male HP jest na tym dresie :pls: ja bym w PP ladowal. poczekaj na znizke cdd i rob profil :lenny: 

Opublikowano

ja pusata wyciaglem z wrot kupiera,ale i tak tym govvnem na PVP nie latam ,tym bardziej uri bym na niego nie wydal...male HP jest na tym dresie :pls: ja bym w PP ladowal. poczekaj na znizke cdd i rob profil :lenny:

OKej, to poczekam na zniżkę CCD i jakoś profil ogarnę :D I na aukcji kupię Spearheada. Da się nim zrobić cokolwiek w PvP, czy tylko boxy, a na każą inną rzecz lecieć Aegisem?

Najlepszym dresem do niego (Spearheada) jest chyba ten Elite?

Opublikowano

boxy komarkiem,aegisem wrota,a PVP z 19PP hmmm....bedzie lipa :(( 

"PVP" nazywałem latanie na niewidce i strzelanie do słabych Veg/Golców/słabszych flaxów. Mam FE dopiero :/

Opublikowano

no to potrzebujesz cos szybkiego ,bo beda uciekac ^^ komarek odpada,bo ma 5 laserow na statku :D jak chcesz to se kup tego pusata,mi sie lepiej lightingiem lata :lenny: na turbie ma jakies 780 spida :lenny: ale zas pusat wiecej laserow ^^

Opublikowano

no to potrzebujesz cos szybkiego ,bo beda uciekac ^^ komarek odpada,bo ma 5 laserow na statku :D jak chcesz to se kup tego pusata,mi sie lepiej lightingiem lata :lenny: na turbie ma jakies 780 spida :lenny: ale zas pusat wiecej laserow ^^

Napaliłem się kiedyś na Pusata. Yolo, kupuję :D Najwyżej "odbocę" to wszystko :D Dzięki wielkie za pomoc, temat do zamknięcia.

Czyli w sumie wszystko kupię: "Komarka" i Pusata :yay:

Opublikowano

Gdyby coś to Pusat ma dokładnie tę samą prędkość co Spearhead - wiem bo mam. Na formacji koła z obu wyciągniesz maksymalnie 608. Sam się kiedyś napaliłem na Pusata i teraz w sumie wcale go nie używam :)

Wysłane z mojego SM-P905 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...