Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deck za ~5k

karkar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Potrzebuje pomocy w stworzeniu nowego decku. Nie mam zadnych przygod, a chcialbym zlozyc jakis w miare dobry deck.

Mam juz agro paladyna (mkr'a), a na nowy deck moge wybac z 5k pyłu. Ma ktos jakies propozycje?

Pozdrawiam.

Dodam rownież, że mam troche przerobionego midrange druida.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Mech magiem da sie dobic legende?

Oczywiście, że się da. Tylko pamiętaj, że musisz mieć jakieś umiejętności, żeby wbić tę legendę.

giphy.gif

Opublikowano

Czy mogłby ktoś zlinkować najnowsza wersje tego decku, bo jest ich sporo i nie wiem,  ktory jest najbardziej optymalny na ten czas.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Czy mogłby ktoś zlinkować najnowsza wersje tego decku, bo jest ich sporo i nie wiem,  ktory jest najbardziej optymalny na ten czas.

Aktualnie ten wydaje mi się najlepszy: http://www.hearthpwn.com/decks/150908-havoc-1st-time-legend-apprentice-mech-mage

Za Loatheba wrzuć sobie yeti czy coś ;d

@Pinn

3-4 tygodnie później =/= dzisiaj.

Autor prosi o deck na ten moment >.<

Na standardzie będzie miał wszystkie karty, więc czemu miałby niby tym grać?

@Pinn

Napisałeś to samo innymi słowami.

Podaj mi deck, którym grasz teraz, a będziesz grał na standardzie. I czemu uważasz, że na standardzie masz grać takim samym deckiem jak teraz? wtf?

giphy.gif

Opublikowano

Press, po co ty mu proponujesz decka, którym za 3-4 tyg. nie pogra na standardzie, bo 90% kart jest z GvG? Bo zakładam, że na Wild mając dwa średnie decki raczej grać nie będzie. 

Wstrzymaj się do maja, zbierz trochę kart i golda na ew. przygody i wtedy myśl nad deckiem. Teraz wydawanie pyłu zaraz przed zmianami w mecie i nowym formatem, nie ma po prostu sensu. 

Opublikowano

3-4 tygodnie później =/= dzisiaj.

Serio? Czyli niech wywali 5k pyłu, żeby pograć przez jeden sezon?

Na standardzie będzie miał wszystkie karty, więc czemu miałby niby tym grać?

Dajesz mu deck, w którym 90% kart to GvG, przez co na standardzie nie pogra nimi, więc nie widzę tu większego sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...