Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programu do nagrywania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam problem, nagrywam shadow play, a w audacity dźwięk z mikrofonu, jednak podczas grania w grę np CS:GO nie odpala mi się AudaCity i jedynie shadow play działa, samo AudaCity też próbówałem nagrać to tylko na pulpicie działą

Shadow play oraz audacity do odpalania mam na 2różnych skrótach a później bym dopasował  dźwięk do filmu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

action, fraps.

Nie chcę żadnych frapsów co 1minutę mi zabiera 10GB Action jest ok, ale na windows 10 mi nie działa, a chciałem cracka pobrać, nie chce mi się zmieniać na windowsa 7 :)

Opublikowano

Bandicam, GeForce Experience - jak masz karte Nvidia, MSI Afterburner

Bandicam nie, geforce experience to zobaczę, także mam prośbę, abyście mi pomogli z tym AudaCity, bo w grze nie nagrywa mi

Opublikowano

Bandicam nie, geforce experience to zobaczę, także mam prośbę, abyście mi pomogli z tym AudaCity, bo w grze nie nagrywa mi

WTF geforce experience to przecież shadow play hahah leże ! co do tematu obs

Opublikowano

Skoro korzystasz z dobrej aplikacji jaką jest ShadowPlay, to po co szukasz innych? Dodatkowo nagrywanie mikrofonu działa sprawnie w obu wariantach: ciągłe i push-to-talk.

Opublikowano

OBS jest idealny do nagrywania csa. Po co ci 2 programy na raz?

Opublikowano

W geforce jest shadow play debilu...

Opublikowano

Nah, pierwsza wersja geforce experience 2k13-14, nie aktualny Shadowplay 2k15-16, można ją jeszcze znaleźć w necie.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_Shadowplay

Ewentualnie spróbuj jeszcze

http://camstudio.org/
Sygnatura.png
Opublikowano

@ref mam actiona ale mi się crashuje na windows 10 :( żadne frapsy odpadają, chciałbym program który nagrywa dźwięk osobno z filmem

W Bandicam jest taka możliwość.

Opublikowano

@ref mam actiona ale mi się crashuje na windows 10 :( żadne frapsy odpadają, chciałbym program który nagrywa dźwięk osobno z filmem

W Bandicam jest taka możliwość.

Jutro jak będę miał czas, to postaram się sprawdźić :)

Tak wgl to Izak Live na twitch jak odszumia swój mikrofon podczas live?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...