Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shokugeki no Soama

WWEblog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przesadzaj aż tak bardzo :> Co jak co ale Erina nie darzy Soumy aż takim uczuciem by się do niego kleiła ;> Niech się ona lepiej od Soumy odwali bo jeszcze go zepsuje.

Przecież kolejne wydarzenia ich zbliżają do siebie. 

Raczej tylko Erine zbliżają ;> Souma jest obojętny na nią co było kilkakrotnie ukazane w pierwszym sezonie. Można nawet powiedzieć że Souma nic do niej nie czuje.

IDcncno.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej tylko Erine zbliżają ;> Souma jest obojętny na nią co było kilkakrotnie ukazane w pierwszym sezonie. Można nawet powiedzieć że Souma nic do niej nie czuje.

Tylko, ze to jest szounen. I w dodatku pierwsze skrzypce gra Tadokoro i Erina. Zgodnie ze schematem powinien być z Eriną.

Opublikowano

Tylko, ze to jest szounen. I w dodatku pierwsze skrzypce gra Tadokoro i Erina. Zgodnie ze schematem powinien być z Eriną.

Nie niszcz moich marzeń ;<  Bardziej mi pasuje Megumi do Soumy. Erina i Souma to według mnie dwie przeciwności które nigdy nie powinny być ze sobą łączone. I tak pewnie będzie z Erine znając życie. W większości anime tak twórcy robią. Że im się ten schemat nigdy nie znudzi.

IDcncno.png

Opublikowano

Nie niszcz moich marzeń ;<  Bardziej mi pasuje Megumi do Soumy. Erina i Souma to według mnie dwie przeciwności które nigdy nie powinny być ze sobą łączone. I tak pewnie będzie z Erine znając życie. W większości anime tak twórcy robią. Że im się ten schemat nigdy nie znudzi.

Masz wyrobione zdanie o Erinie, dlatego nie pasuje Ci do Soumy, ale to twoje zdania. Moim natomiast pasuje i pewnie wiele ludzi ma tak samo jak jak. :P

Opublikowano

Z

Masz wyrobione zdanie o Erinie, dlatego nie pasuje Ci do Soumy, ale to twoje zdania. Moim natomiast pasuje i pewnie wiele ludzi ma tak samo jak jak. :P

Z czegoś musiałem to wywnioskować ;> Bez podstaw tego nie piszę.Erina przypomina mi typową tsundere. W sumie to i tak nie dowiemy się raczej z kim główny bohater będzie. Są to jedynie nasze domysły.

IDcncno.png

Opublikowano

A z racji, że to shounen to nic nigdy z tego nie będzie - tak jak to @charlie120 zauważył :)

Jednak ze względu na schematyczność tego typu dzieł w ostatnich kilku latach można wnioskować, że jakieś ewentualne sytuacje główny bohater będzie miał z Eriną, a nie Megumi.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@charlie120 mówisz, że Erina to typowa tsundere, ale zauważ, że Megumi to też typowa nieśmiała laska, która się też przejadła. :v

Jak już przy loszkach jesteśmy, to jedynie poziom trzyma ta "wampirzyca".

• 2 miesiące temu...
Arcymistrz
Opublikowano

I jak po pierwszym odcinku 2 sezonu? 

Mi się podobał. Nie było tyle ecchi jak na początku 1 sezonu, spoko dania, utrzymane identycznie jak prequel. Szkoda, że tylko 13 odcinków, ale zawsze coś xp

Opublikowano

I jak po pierwszym odcinku 2 sezonu? 

Mi się podobał. Nie było tyle ecchi jak na początku 1 sezonu, spoko dania, utrzymane identycznie jak prequel. Szkoda, że tylko 13 odcinków, ale zawsze coś xp

Kozak był. Właśnie jedyny minus to 13 odcinków, ale to pewnie zrobią tak, że skończy się ten turniej i skończy się 2 sezon.

Opublikowano

Na razie sztosiwo jak sezon poprzedni. Dobrze, że nie było tyle orgazmów co wcześniej - tak jak zauważyliście. Lepiej się ogląda. Jak tak pójdzie do końca to będzie super.

Opublikowano

Tak, trzyma poziom pierwszego sezonu, to dobrze ;) Jak Nakiri podała swoją potrawę, to aż żal zrobiło mi się moich kanapek xD.

Przypomnijcie mi, ta Alice z przewodniczącą to są siostry czy kuzynki?

gfgdf

Opublikowano

Sztosidło, ale szkoda, że to będzie tylko 13 odcinków. Taki enjoyment mam podczas oglądania tej serii, że szok.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Sztosidło, ale szkoda, że to będzie tylko 13 odcinków. Taki enjoyment mam podczas oglądania tej serii, że szok.

Zawsze jest nadzieja, że zrobią dwu sezonowy drugi sezon (nichuja nie zrobią :P)

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...