Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Dowody

lizz0rek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałem odzyskać konto na steam ale steam potrzebuje dowodów co mam zrobić skoro zhackowano mi psc więc nie mam żadnych dowodów, potrzebuje odpowiedz jak najszybciej zeby nie skradziono mi itemów ( 7 dni od zalogowania ) .

Opublikowano

Jeśli miałeś dodany telefon, paypala, konto to podaj jakieś informację aby wiedzieli, że to twoje konto.

Klucze do gier, pierwsze hasła/emaile. Odpowiedź na Tajne hasło.

Opublikowano

Telefon mi skradziono razem z kontem dlatego że ukradł to ktoś ze szkoły, i wszystkie paypale są pozmieniane tylko podałem hasło i email, kluczy do gier niue pamietam bo kupiłem na rynku steam cs'a.

Opublikowano

Telefon mi skradziono razem z kontem dlatego że ukradł to ktoś ze szkoły, i wszystkie paypale są pozmieniane tylko podałem hasło i email, kluczy do gier niue pamietam bo kupiłem na rynku steam cs'a.

Ale  jak kupowałeś gry dostawałeś e-mail potwierdzający zakup gier. To wykorzystaj.

Opublikowano

No to jest trochę problem bo najpierw miałem email na innym koncie na którym miałem takie konto w grze przeglądarkowej i sprzedałem te konto razem z emailem i zmieniłem email jakiś rok temu na ten co mam teraz ( na ten sam email jest też konto steam )

Opublikowano

No to jest trochę problem bo najpierw miałem email na innym koncie na którym miałem takie konto w grze przeglądarkowej i sprzedałem te konto razem z emailem i zmieniłem email jakiś rok temu na ten co mam teraz ( na ten sam email jest też konto steam )

Podaj im numer telefonu który był przypisany do konta. Dużo miałeś tam gier? Bo ogólnie jak tylko cs'a to po prostu olej to. A jak miałeś dużo rzeczy to możesz zgłosić sprawę na policję i przesłać steamowi nr. sprawy.

Opublikowano

Coś kręcisz ... Ale jeśli masz zmienionego e-maila to podaj kody logowań które ci podchodziły na email

Opublikowano

Coś kręcisz ... Ale jeśli masz zmienionego e-maila to podaj kody logowań które ci podchodziły na email

Kręci kręci.

Piszę Ci żebyś podał stare potwierdzenia zakupu, kody do logowania z e-mail. @Borygard dobrze pisze, mogą być stare kody, ale żeby coś było. Steam widzi przecież że zmieniałeś e-mail, i Ci uwierzy, że piszesz ze starego e-mail.

Opublikowano

Ok podam kody do logowania

Zrób zdjęcie nawet, w którym widać do kogo ten e-mail był kierowany, wraz z kodem do logowania/ potwierdzeniem zakupu.

Opublikowano

Jeżeli telefon został skradziony to normalną rzeczą powinno być zgłoszenie tego do organu ścigania. Potem ewentualnie prosisz niebieskich Panow o informacje lub wiadomości do steama w sprawie tego konta i tyle. Konto wtedy steam musi zawiesić do wyjaśnienia sprawy.

Możliwe, że to ty chcesz zajebac konto i pytasz się o ewentualne próby jego zdobycia lub sprzedała konto i chcesz wyrolowac kupującego.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Dziś zgłosiłem kradzież telefonu.

Jak mogę zajebać konto skoro mam email tego konta na które jest zarejestrowane ten typ nie zmienił.

Nic nie zrobisz jak ma twój telefon. E-mail można zmienić pod warunkiem, że potwierdzisz tokenem.

Napisałem do supportu? 

Opublikowano

Czyli on moze zmienic wszystko w moim koncie? Bez posiadania dostepu do emailu ?

Napisałem do supportu ale watpie zeby mi oddali...

Odpiszą Ci spokojnie tylko pytanie kiedy. Mogą odpisać od 2 dni do nawet 3 miesięcy. Więc to jest losowe.

Tak może wszystko zmienić.

Opublikowano

Czyli on moze zmienic wszystko w moim koncie? Bez posiadania dostepu do emailu ?

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKING LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGIC...

Jeśli zabrano Ci konto to na email Ci przyjdzie informacja o zmianie danych. Wtedy masz magiczny przycisk w wiadomości "To nie ja! - Zablokuj to konto".

I wtedy Ci nic nie zrobi póki support tego nie odblokuje. Ale i tak jestem zdania, że próbujesz kogoś okraść. elo

Opublikowano

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKING LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGIC...

Jeśli zabrano Ci konto to na email Ci przyjdzie informacja o zmianie danych. Wtedy masz magiczny przycisk w wiadomości "To nie ja! - Zablokuj to konto".

I wtedy Ci nic nie zrobi póki support tego nie odblokuje. Ale i tak jestem zdania, że próbujesz kogoś okraść. elo

Tamten może zmienić, ale kolega @lizz0rek nie może zmienić e-mail. Dlaczego? 

post-1412198-0-55513000-1460389235.png

Jeżeli stracił telefon, to tylko suport pomoże.

Opublikowano

@Borygard

Nie widze tam nic zwiazanego z przypomnieniem hasła na email. Gdy wejde ze zapomnialem hasła wpisze login to pisze: Wyślij kod odzyskiwania na numer telefonu ....

@TermalQ™  ja nie potrzebuje zmeniać emailu do konta ponieważ go posiadam, tylko nie mam hasła i telefonu więc nie mam jak je zmienić.

Opublikowano

@Borygard

Nie widze tam nic zwiazanego z przypomnieniem hasła na email. Gdy wejde ze zapomnialem hasła wpisze login to pisze: Wyślij kod odzyskiwania na numer telefonu ....

@TermalQ™  ja nie potrzebuje zmeniać emailu do konta ponieważ go posiadam, tylko nie mam hasła i telefonu więc nie mam jak je zmienić.

"Nie widze tam nic zwiazanego z przypomnieniem hasła na email." jeżeli masz aktywowany mobilny token to nie ma tej opcji. Jeżeli nie masz mobilnego tokenu, i kodu na jego usunięcie to nic nie zrobisz, oprócz suportu. Znam się na tym. Jeżeli napisałeś do supportu i zgłosiłem zaginięcie telefonu na policje to tyle co możesz zrobić w tej sprawie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...