Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Pomoc z programem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pewien problem ponieważ, chciałbym wyexpić konto na 30lvl na serwerze EUW, a nie za bardzo chce mi się tam siedzieć i grać. Więc przeszukałem trochę pod forum L#, ale jedyne co znalazłem to nieaktualny już poradnik, autor tematu również dodał, że jest jakaś nowa metoda.

Aktualizacja 25/1/2016: Ten poradnik jest w zasadzie nieaktualny. W chwili pisania L# był darmowy, obecnie jest płatny, można grać jedynie 2 normale dziennie, ewentualnie coop vs ai. Jest oczywiście nowa metoda, a z uwagi na to że jest dosyć prosta, nie widzę potrzeby jej opisywania.

No niestety, ja w tych sprawach jestem żółtodziobem więc czy mógłby mi tutaj lub na PW ktoś wytłumaczyć tą nową metodę?

Z góry dzięki.

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Opublikowano

Chciałbyś wyexpić legitnie czy nie?

Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi, ale:

https://www.joduska.me/forum/topic/97040-best-bot-autosharp-aram-summonersrift-bot-updated-for-522/

Tak to na L# nie ma żadnych dobrych i publicznych skryptów tego typu.

Chciałbym mieć program, w którym mógłbym ustawić sobie boty, które by grały na jednym z moich kont i expiły tam 30lvl. Dlatego szukam kogoś kto by mi szczegółowo wyjaśnił jak mogę coś takiego ustawić i za pomocą jakich programów.

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...