Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bocić, żeby nie dostać bana?

bastus155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, powiedzie mi jak bocic, żeby szybko nie wylapac bana?

który bot wg was jest teraz najlepszy?

Mam kilka postaci okolo 50lvl, ale maja slabe skille, chciałbym je postawić w takim miejscu, aby przynosily profit z 5k/h. myślałem aby dobic na nich 80 lvl i kupic pacca. Ale nie wiem tez, gdzie mozna by bylo je stawiac;) Wspomozcie mnie.

Opublikowano

standardowo polecałbym corymy, swamp trolle ( na low lvl ek ), dark cathedral 

co do bota to raczej obojętnie bo i tak musisz liczyć sie z banem i nie polecam kupować pacc na takie cashmakery no chyba ze zrobic dobry mass botting.

Opublikowano

A jakie wy macie metody, aby bocic dlugo i nie dostać bana? ;)

Zrobic tak dlugi waypoint, aby okrazyc expowisko nawet i 3 razy, a nie 1 raz, bo w przypadku jednego okrazenia postac zawsze robi kroki takie same. Masz nie chodzic jak bot.

Opublikowano

Zrob nowe konto i postaw na venore swamp trollach, 15-20min max i bedziesz na swampach wiec nawet jak zbanuja to bez problemu nowego bota postawisz a zarobisz ok. 100k/stamina.

Te 50 lvle pusc na elfy venore, dobry profit mimo tego ze czesto kilka nobow lata.

Pacc nie kupuj jezeli chcesz miec profit, dopiero jak wbijesz wiekszy lvl mozesz puscic np na killer caimany zao.

Opublikowano

A jakie wy macie metody, aby bocic dlugo i nie dostać bana? ;)

Zrobic tak dlugi waypoint, aby okrazyc expowisko nawet i 3 razy, a nie 1 raz, bo w przypadku jednego okrazenia postac zawsze robi kroki takie same. Masz nie chodzic jak bot.

To może mieć trochę sensu ponieważ jak sam robiłem waypointy długie jak nie wiem co i ze wszystkim nie dostawałem dilejterki :)

5435084992.png

Opublikowano

1. Tylko Windbot

2. Jak zadajesz takie pytania raczej nie ogarniesz nawet bota i ustawień skryptów

3. Na facc 50lvl bez skili ? trochę zirytowało mnie to pytanie na tym lvlu powinienneś mieć paca i skile co najmniej 80/X z takimi możliwościami jakie daje Ci Tibia i offline treningiem.
4. Jeżeli konto masz założone nie dalej niż 2 lata temu i tak dostaniesz delate kwestia czasu.

ps : każdy kto pisze żeby stawiać nowe konta na bota strzela sobie sam w kolano i nie ma pojęcia nic na temat bota i delatów i tego które konta zostają najczęściej usuwane.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...