Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz Steelseries Rival 300 i jaka podkładka

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam mysz Steelseries Rival 300 i zastanawiam się nad najlepszą podładką pod tą mysz. Jaką polecacie?

Pozdrawiam.

Opublikowano

QCK+ jedyny minus to chyba mocny zapach gumy przez kilka pierwsze dni :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

QCK+ jedyny minus to chyba mocny zapach gumy przez kilka pierwsze dni :v

Chyba jakiś wadliwy model dostałeś xD. Moja to pachniała nowością/świeżościa.

QCK+ > QCK

Ze wzgledu na wielkość - mniejszy sens - większa precyzja.

Opublikowano

Jak się nie mylę to chyba grubością.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie zapominajmy o wersji Heavy.

SS QcK: 32 x 27 cm, 2 mm grubości

SS QcK+: 45 x 40 cm, 2 mm grubości

SS QcK Heavy: 45 x 40 cm, 6 mm grubości

Tutaj wybór jest raczej między QcK+ a QcK Heavy. QcK jest zbyt mała żeby grać na zalecanej czułości (m. in. przez prosów) , czyli 2.0 - 3.0 przy 400DPI.

QcK Heavy jest wiele grubsza, wytrzymalsza, trochę bardziej śliska ale droższa niż QcK+. Świetnie się spisuje na nieregularnych powierzchniach, tak więc jeśli zamierzasz nie tylko grać w domu, a np. na jakichś lanach, lan-party u kumpli to myślę że warto dołożyć parę groszy. Jest bardzo polecana przez graczy, uważana przez profesjonalistów za jedną z najlepszych podkładek. Sam ją posiadam i też polecam.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Ja gram na A4Tech Bloody ma ona dokładnie 4mm - powiem Ci że jest OK.

QcK heavy na pewno lepsza. Podstawa do duża podkładka 40cm+

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi,

Tutaj wybór jest raczej między QcK+ a QcK Heavy. QcK jest zbyt mała żeby grać na zalecanej czułości (m. in. przez prosów) , czyli 2.0 - 3.0 przy 400DPI.

QcK Heavy jest wiele grubsza, wytrzymalsza, trochę bardziej śliska ale droższa niż QcK+. Świetnie się spisuje na nieregularnych powierzchniach, tak więc jeśli zamierzasz nie tylko grać w domu, a np. na jakichś lanach, lan-party u kumpli to myślę że warto dołożyć parę groszy. Jest bardzo polecana przez graczy, uważana przez profesjonalistów za jedną z najlepszych podkładek. Sam ją posiadam i też polecam.

A szczególnie Tobie ;)

/Temat do zamknięcia.

Opublikowano

QCK Heavy mi nie przypasowała, mi za bardzo się "wciska" myszka, jest za miękka po prostu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...