Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał YT [Poradniki]

macieko120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć wszystkim.
Chciałbym zadać wam 1 ważne pytanie, a mianowicie, czy chcielibyście zobaczyć na Youtubie poradniki dotyczące tych nowych oraz starych pluginów (Chodzi mi tutaj o wgrywanie, konfiguracje, komendy itp.)? Chcę zabrać się za tak zwane "Youtubowanie", ale nie wiem jaki kontent podobałby się wam najbardziej :) Oczywiście kanał byłby tworzony dla was. W przypadku, kiedy nie wiedzielibyście jak skonfigurować jakiś plugin dowiedzielibyście się tego ode mnie ;) Jeżeli bylibyście chętni takie coś oglądać, napiszcie tutaj jakiś pozytywny komentarz i od jakiego pluginu mógłbym zacząć ;) Myślę, że odcinki wypuszczałbym co 2/3 dni (Zależy od szkoły). Dodam, że jeżeli chcecie napisać, że zrobie to co treekt, to się mylicie, bo jak dobrze wiecie, Treekt już nie nagrywa regularnie, a jeżeli nagrywa, to nie te potrzebne pluginy ;) Pierwszy odcinek chce wypuścić z "numerkiem" 0, gdzie pokazałbym jak stworzyć i skonfigurować serwer Bukkit, który będzie niezbędny do prac.
Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zdecydowanie tak :) Osobiście chciałbym jako pierwszy plugin na twoim kanale zobaczyć TerrainControl. Plugin pozwala dowolnie konfigurować nasz świat lecz jest to trudne i osobiście tego nie umiem więc chętnie bym to zobaczył.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Chodziło mi o pierwszy plugin który pokażesz a nie o pierwszy odcinek :)

O

/V\

/''\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...