Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - Top 5 Plays

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2179814559174151106232.png

Wątek ten służy do dyskusji na temat ukazanych akcji i ich autorów w Smite - Top 5 Plays.

Systematycznie będą tutaj zamieszczane nowe filmy, a pod nimi niech ciągnie się dyskusja. :)

Odcinek 115

Zapraszam! 

Opublikowano

Tylko play Janusa był top, natomiast jak chiron zmissował tyle auto to masakra, że on jest adc wgl :D

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Jeden ze słabszych top 5 play; jedynie Janus przyfarcił. Reszta to podstawowe błędy enemy teamu.

Sygnatura.png
Opublikowano

Co zrobił Janus to nie mam pytań, jeszcze Hercules trochę mi zaimponował :)

y8HqE13.png                             

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No Khumbie to a Scylla na pewno piwo postawi to było ładne 

Ale to z Fenkiem osobiście bym nie dopuścił widać że casuale i ten Ne Zha próbujący złapać Fenka na ulcie ;/

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

grając już trochę serqietką stwierdzam że nie nadaje się on na pierwsze miejsce tym bardziej aby w wogule w nim była takie coś to jest akcja co każdy powinien umieć akcja niemiałaby miejsca gdyby drugi pocałunek trafił  w Janusa bo wtedy myślę że 1 by wszystko załatwiła ja bym osobiście użył ult na minionie bo niektórzy może nie wiedzą ale trucizna rozprzestrzenia się również na minionie

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...