Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno drukarki.

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Tak jak w temacie potrzebuję drukarki ze skanerem. Żeby nie wydawać duże na tusz ew. toner jak jest. Na cenach drukarek się nie znam ale chce po prostu taką którą coś wydrukuję i zeskanuję, nie ma to być nie wiadomo jaka tylko jakaś najtańsza. 

2a0c2mq.png

Opublikowano

Jak ma być tanio w tuszu to w pierwszej kolejności patrzyłbym na Brothery. Może nie są najtańsze w zakupie, ale odwdzięczają się przy wymianie tuszy, gdzie zamienniki idzie kupić za 20-40 złotych komplet. Tylko też kwestia tego ile będziesz drukował, bo jak kartkę na tydzień to nie wiem czy jest sens aż tak bardzo patrzeć na ceny tuszy, bo pewnie drukarka prędzej się zepsuje niż wydasz jakąś konkretną kasę na tusz.

Opublikowano

Jak ma być tanio w tuszu to w pierwszej kolejności patrzyłbym na Brothery. Może nie są najtańsze w zakupie, ale odwdzięczają się przy wymianie tuszy, gdzie zamienniki idzie kupić za 20-40 złotych komplet. Tylko też kwestia tego ile będziesz drukował, bo jak kartkę na tydzień to nie wiem czy jest sens aż tak bardzo patrzeć na ceny tuszy, bo pewnie drukarka prędzej się zepsuje niż wydasz jakąś konkretną kasę na tusz.

Drukuje tylko jak potrzebuje. Stara drukarka często stała miesiąc bez pracy. Wrzucicie mi tu jakąś tanią drukarke ze skanerem i drukiem. Na cenach się nie znam a nie nie chce płacić więcej jak mogę mieć taniej.

2a0c2mq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...