Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki gamingowe, sklepy.

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilką rozwaliłem sobie Krakeny, całkiem nie chcący, ale to inna historia. Szukam dostępnego sklepu, w którym miałbym  duży wybór. Nie mam czasu zamawiać przez internet, bo to też trzeba czekać, nie potrzebne koszty przesyłki, wiecie sami. Zwłaszcza, że jest weekend, a na dziś potrzebuje jakieś dobre słuchawki. Więc, jakie polecacie słuchawki, oraz w jakich sklepach mógłbym je kupić ?

Opublikowano

To może jeszcze powiedz skąd jesteś? Bo wiesz, dla Warszawiaka czy Krakowiaka normalnym będzie, że ma wkoło wszystkie Komputroniki, X-komy, Morele i tak dalej, a jak Ty jesteś z jakiegoś zadupia, gdzie psy dupami szczekają to się okaże, że najbliższym jakimkolwiek sklepem jest warzywniak 10 kilometrów od Twojego domu i co my Ci mamy z tego sklepu polecić...

Opublikowano

To może jeszcze powiedz skąd jesteś? Bo wiesz, dla Warszawiaka czy Krakowiaka normalnym będzie, że ma wkoło wszystkie Komputroniki, X-komy, Morele i tak dalej, a jak Ty jesteś z jakiegoś zadupia, gdzie psy dupami szczekają to się okaże, że najbliższym jakimkolwiek sklepem jest warzywniak 10 kilometrów od Twojego domu i co my Ci mamy z tego sklepu polecić...

Warszawa, raczej są tam jakieś komputroniki, zrobię sobie spacerek i wejdę do sklepów gdzie mają sprzęt elektroniczny.

Kingston Hyperx Cloud I - 299zł w procpu.pl + darmowa wysyłka 

Słuchawki spoko, ale mówię, będę musiał czekać za słuchawkami, a zależy mi na czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...