Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s1.Hurt4u.pl Serdecznie zapraszamy

RZR_Zawsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

v3.4.2

Zawsze będziemy aktualizować aby Wam grało się lepiej :)

Widzimy się na starcie, chwile przed startem zrobię konkurs o pierwszego VIP'a na naszym forum.

@Edit

Chciałbym dodać że rekrutacja jest otwarta na forum :)

Opublikowano

Jakie to będą np. przedmioty ? i co będzie dawał VIP ? Kieddy będdzie mniej więcej wprowadzony system zakupów ? 
moje ostatnie pytanie to kiedy będzie nastepny wwipee ? co ile jest planowany wipe ? 

Opublikowano

Jakie to będą np. przedmioty ? i co będzie dawał VIP ? Kieddy będdzie mniej więcej wprowadzony system zakupów ? 

moje ostatnie pytanie to kiedy będzie nastepny wwipee ? co ile jest planowany wipe ?

Co do vipa do końca nie wiemy jakie będzie miał możliwości ponieważ skupiamy uwagę na innych kwestiach,

różne systemy będą wprowadzanie z czasem ponieważ nie chcemy wrzucać niczego na mase :)

Wipe będzie robiony gdy będzie taka potrzeba.

99mpo2.jpg

Opublikowano

Serwer wystartował. 
Dobijamy graczy i jeśli będzie pokaźna liczba graczy zrobimy 1 obiecany konkursik o VIP'a.

Vip na chwile obecną dostaje:
Najlepszy kilof z gry,
Żelazną siekierkę,

Łuk myśliwski,
20 strzał do łuku,
Pistolet,
2 pełne magazynki do pistoletu,
5 upieczonych steków,

20 owrongów,

Kit vip jest co 7dni, tak więc myślę że nie jest dane ani za dużo ani za mało dla tej rangi. Nie chcemy wywyższać u Nas ludzi z większą ilością pieniędzy tak więc postanowiliśmy że każdy będzie na równi, jedynie to VIP'owi dodaliśmy szybszy rozwój postaci poprzez dodanie itemków opisanych wyżej.

Co do WIPE, będziemy go robić gdy będzie taka potrzeba bo nie ma sensu planować WIPE co wyznaczony czas z powodu braku sensu. Tak więc gdy będzie taka potrzeba zostanie on przeprowadzony.
Mam nadzieję że będzie Wam się grało przyjemnie i długo pogramy wspólnie :)

Opublikowano

Staram się tak robić aby grało Wam się jak najlepiej bo wiem że bez Was nie miał bym takiego serwera, to Wy tworzycie grę :)

Tak więc możecie zbierać ekipy i grać a ja obiecuję że by nadal pracował nad serwerem i robił dla Was konkursy na darmowe VIP a i może o klucz do hurtworld steam :)

Pomożecie mi rozkręcić serv do perfekcji to i ja Wam pomogę :)

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na administracje jaka jest :* 

Bardzo dziękuję za ciepłe słówko. Mam nadzieję że współpraca między uzytkownikami i Administracją zostanie nadal owocna i będzie grało się coraz lepiej ;)

no i gitarka :) tylko plisss, nie zróbcie nam lagów proszęęę :C bo Wszystkie SUper Serwery po paru dniach mają lagi :C ale tak to mega serwer

Solaris :)

Nie no postaram się ze wszystkich sił aby czegoś takiego u Nas nie spotkał nikt kto ma optymalne parametry PC i łącza.

Zapraszamy na serwer.

Opublikowano

Nasze forum bardzo ładnie się rozwija i mysle że serwer też będzie się rozkręca nadal :)

Chce Was poinformować moi mili że poszukujemy ludzi do Administracji tak więc skladajcie podanka :)

Siemanko, piona ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...