Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja twórczość kanał YouTube o ... Spalaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciał bym wam przedstawić moją twórczość a za razem oryginalność którą pokazuje na moim kanale o nietypowym temacie a o ... Spalaniu tak o spalaniu  

FILMY:

Odcinek #1

Odcinek #2

Odcinek #3

Odcinek #4

Odcinek #5

Zapraszam do oceny i propozycji następnych filmów :)

Opublikowano

Myślałam, że dzisiaj nie zobaczę niczego głupszego od teledysków polskich raperów. Tak bardzo się myliłam...

Qui est le prochain?

Opublikowano

Myślałam, że dzisiaj nie zobaczę niczego głupszego od teledysków polskich raperów. Tak bardzo się myliłam...

Trochę racji, dobrze zrobione filmy, ale dziwne tematy.

P.S

Jeżeli chcesz zrobić najsławniejszy chodnik na yt, to nie dasz rady. unboxall od niego pomysł?

Opublikowano

Trochę racji, dobrze zrobione filmy, ale dziwne tematy.

P.S

Jeżeli chcesz zrobić najsławniejszy chodnik na yt, to nie dasz rady. unboxall od niego pomysł?

@TermalQ™ Tematy dziwne to fakt :D i dziękuje. Hmm... Z czasem może będzie to jednak najsławniejszy chodnik na YT :) Nie na pomysł sam wpadłem.

Opublikowano

Bardziej szkodzisz środowisku niż przynosisz jakikolwiek pożytek z tych filmów

Opublikowano

@Valze Może i szkodzę środowisku, ale tak samo inne kanały na YouTube wcale nie pomagają środowisku :) Tak samo korzystanie z internetu i nadmierne używanie prądu może zaszkodzić środowisku :)

Opublikowano

@Valze Może i szkodzę środowisku, ale tak samo inne kanały na YouTube wcale nie pomagają środowisku :) Tak samo korzystanie z internetu i nadmierne używanie prądu może zaszkodzić środowisku :)

Wszyscy szkodzimy środowisku, ale Ty z założenia chcesz to robić z taką ideą kanału

Opublikowano

Wszyscy szkodzimy środowisku, ale Ty z założenia chcesz to robić z taką ideą kanału

Ty tylko w internecie taki obrońca? Czy jesteś członkiem jakieś eko grupy?

Mi się filmiki podobają, chociaż powinieneś obrać za cel coś lepszego. Na przykład worki z wapnem. Wiadro z farbą. Dezodorant.

@Valze jego działalność jest na pewno mniej szkodliwa, niż chociażby produkcja żywności i innych artykułów pierwszej potrzeby.

Samo sumienie mówi mi, że ludzie niszczą się nawzajem.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

Mi się filmiki podobają, chociaż powinieneś obrać za cel coś lepszego. Na przykład worki z wapnem. Wiadro z farbą. Dezodorant.

@Unknown User W tym kraju istnieje wolność wyboru, jeżeli ktoś będzie miał potrzebę krytykować tzw. Twórczość z powodu szkodzenia środowiska to ja mu problemu nie robię. Ale niestety wszyscy szkodzimy środowisku :) Bardzo dziękuje za pozytywną ocenę tak wiem filmy powinny pokazywać jakieś większe twory "wyobraźni" ale to dopiero początek kanału dzisiejszy odcinek będzie miał w sobie użycie dezodorantu :)

Opublikowano

Nie trzeba być ekologiem, żeby dbać o środowisko i  brać odpowiedzialność za losy planety. Ja tylko przedstawiłem swoją opinię, a czy jest zasadna zdecyduj sam w zgodzie z własnym sumieniem

Opublikowano

Nagraj spalanie różnych chemicznych śmiesznych rzeczy, żeby ogień był kolorowy, tak to 2/10

@Kirito Dopiero zaczynam wszystko pojawi się z czasem. Co do kolorowego ognia bardzo dobry pomysł :) Polecasz jakiś składnik ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...