Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Terabithia.pl - Nowe Zbroje i System Szarf

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngYoshimitzu

Ty masz jakies niedojebane, czy jak?

Jak sety z neta - źle, bo nic autorskiego nie ma.

Jak ktos wymodelował własne - c**j nie innowacja.

Zwykła konkurencja. Idź na tego spierdolonego Antarisa, tam na pewno będziesz miał innowacji, że głowa mała.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngYoshimitzu

Ty masz jakies niedojebane, czy jak?

Jak sety z neta - źle, bo nic autorskiego nie ma.

Jak ktos wymodelował własne - c**j nie innowacja.

Zwykła konkurencja. Idź na tego spierdolonego Antarisa, tam na pewno będziesz miał innowacji, że głowa mała.

­

@TecheeR98

Ej geniuszu masz raka odbytu czy co? To był sarkazm przecież, napisałem to z przekąsem. Brawo dla twojej twórczości zawstydzasz kiszkę. Sety bez sensu. Szkoda że nie zrobiłeś sobie nazwy Franek1998 :makka:

Co do setów ponownie twierdzę że nie mają one raczej szans z obecnym rynkiem MT2

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Jeśli możecie, to prosiłbym abyście nie kłócili się i nie robili śmietnika z mojego tematu.

Możecie wymieniać wiadomości poprzez rozmowę prywatną.

Zbroje nie są wasze jedynie retexture.

Aby wszystko było jasne dopowiem, że zbroje męskie owszem, krążą po internecie, jednakże u nas nie zbieramy gotowców.

Tekstury jak i modele zostały przygotowane przez nas, o czym może świadczyć prezentowana ich jakość.
Dodatkowo wystarczy spojrzeć na wersję damską, która różni się od tych znanych z internetu.

Poza tym zapraszam do gry, gdy tylko włączymy serwer i będziesz mógł ocenić sam.

Opublikowano

To nie są pokolorowane Nekromanty czy coś ? :v

Opublikowano

To nie są pokolorane Nekromanty czy coś ? :v

Pisałem już wcześniej, że modele tych zbroi zostały przygotowane przez nas.

Znana wszystkim może być jedynie męska wersja modelu, która używana jest również na innych serwerach,

jednak krążący po internecie model nie jest dopracowany tak jak nasz, więc nie ma sensu czegokolwiek porównywać.

Pokolorowany kostium z Dreikona,nic specjalnego 

To samo co wyżej, także nie będę kolejny raz się powtarzał.

Opublikowano

To nie są pokolorane Nekromanty czy coś ? :v

Pisałem już wcześniej, że modele tych zbroi zostały przygotowane przez nas.

Znana wszystkim może być jedynie męska wersja modelu, która używana jest również na innych serwerach,

jednak krążący po internecie model nie jest dopracowany tak jak nasz, więc nie ma sensu czegokolwiek porównywać.

Pokolorowany kostium z Dreikona,nic specjalnego 

To samo co wyżej, także nie będę kolejny raz się powtarzał.

Ja tam nie wnikam, widziałem na mpc więc pytam, a w temacie nie było żadnych wyjaśnień. ;)

Opublikowano

Ja tam nie wnikam, widziałem na mpc więc pytam, a w temacie nie było żadnych wyjaśnień. ;)

Nie było wyjaśnień, ponieważ nie widziałem powodu, aby cokolwiek wyjaśniać,

ale ludzie zawsze muszą się czepić tego czego nie powinni.

Nigdy nie lubiłem publikować niczego w tym dziale, bo wiem że niewielu graczy tutaj zagląda,

a jedynie osoby które również zajmują się tworzeniem serwerów i próbują utrudniać życie innym,

a widać to chociażby po wypowiedziach w tym temacie.

Dlatego nie pokazuję tutaj wszystkiego i zapraszam do odwiedzenia strony serwera na facebooku.

Opublikowano

Zbroje fajnie pokolorowane, btw. można prosić o ss z gry? 

To co widzisz, to zdjęcie z gry, choć pewnie ciężko będzie w to uwierzyć  ;)

Możesz również zobaczyć tę zbroję w filmie przedstawiającym interface gry, który znajdziesz w poniższym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1498104-vm-terabithiapl-interface-gry/#entry12681353

Opublikowano

Nie było wyjaśnień, ponieważ nie widziałem powodu, aby cokolwiek wyjaśniać,

ale ludzie zawsze muszą się czepić tego czego nie powinni.

Nigdy nie lubiłem publikować niczego w tym dziale, bo wiem że niewielu graczy tutaj zagląda,

a jedynie osoby które również zajmują się tworzeniem serwerów i próbują utrudniać życie innym,

a widać to chociażby po wypowiedziach w tym temacie.

Dlatego nie pokazuję tutaj wszystkiego i zapraszam do odwiedzenia strony serwera na facebooku.

Nie mam zamiaru w żaden sposób utrudniać ci życia, pytałem z ciekawości. ;)

Co do graczy, zdarzy się że zaglądają ale bardziej wolą chyba wersje wideo :v

Opublikowano

Nawet ładny set, ale i tak hwangi top1.

Co ten serwer ma wspólnego z tiverią? Bo avatary na fp są niemal identyczne.

Hwangi też będą, jednakże tylko dla pierwszych osób, które osiągną maksymalny poziom postaci.

Serwer właściwie nie ma niczego wspólnego z Tiverią.

Natomiast tworząc awatar wzorowałem się na tym z Tiverii, ponieważ po prostu podobał mi się.

Opublikowano

Szarfy fajne, minimalistyczne.

Sety podobne do nekromanty, które już były na MPC, ale w tej kolorystyce wyglądają lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...