Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem XXI w.

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam problem dotyczący dziewczyny. Otóż zakochała się we mnie jakaś dziewczyna. A ja z nią chodzić nie chcę. Niedługo przyjeżdża do mnie do szkoły na przedstawienie i... co jej powiedzieć by nie zrobić tego w chamski sposób? Zastanawiałem się na wiele sposobów i nie wiem jak łagodnie zareagować.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

"Wiesz. Jesteś bardzo piękna i gdybym mógł, to chciałbym spędzić z tobą resztę życia, ale nie mogę, ponieważ czuję, że jestem gejem. Przykro mi."

"To nie wyjdzie."

"Przepraszam, ale chyba nie jesteś w moim typie."

"Jesteśmy zbyt młodzi, by tracić czas na takie rzeczy. Ważniejsza jest edukacja."

"Spierdalaj."

"Jeśli kogoś kochasz, to pozwól mu odejść."

"Sorry, ale twoja koleżanka mi się bardziej podoba."

"Nie znasz mnie. Nie jestem taki jak myślisz. Jestem złym człowiekiem. Nie chcę cię zranić."

"Mam wątpliwości. Spytałem chłopaków na mpc i powiedzieli, że jak jesteś pasztet, to żeby sobie darować. Nie bierz tego do siebie.

W sumie to cię lubię, ale wiesz. Chłopaki z mpc wiedzą lepiej. Jak nie masz co robić, to wbij na mpcforum."

Opublikowano

Wiecie co... to chyba fejk z jej strony. Bo ona mi pisała że się we mnie zakochała i jednocześnie do kolegi ze w nim. W c***a mnie robi. Jak jej odpisać, żeby przestała fejkować.

Opublikowano

Wiecie co... to chyba fejk z jej strony. Bo ona mi pisała że się we mnie zakochała i jednocześnie do kolegi ze w nim. W c***a mnie robi. Jak jej odpisać, żeby przestała fejkować.

To teraz zależy. Dalej chcesz być łagodny? Czy prosto z mostu?

Wersja łagodna

"Wiesz. Kolega napisał mi, że w nim też się podkochujesz. Jest to naprawdę wzruszające. Masz tak duże serce, że potrafisz obdarować więcej osób swą miłością.

Niestety nie jestem zainteresowany trójkątem. No może z dwoma kobietami.  Jeśli bardzo mnie kochasz, to ja mogę cię jednorazowo wypełnić swoją miłością."

Wersja normalna

"Pierdol się."

Opublikowano

No to jak kręci z twoim kolegą to nie odzywaj się do niej bo i tak nie chcesz ją za dziewczynę napisz jej w stylu "Bujaj się do mojego ziomka ciągle go podrywasz, lepiej zostańmy ziomkami" 

Opublikowano

Tylko to jest spoko ziomek ten mój kolega. Bo on sam mi pokazywał te wiadomości i powiedział, że ona w konia nas robi. Dlatego po prostu jak się spyta to coś jej odpowiem. Jakimś tekstem ;D

Opublikowano

Po prostu wyjaśnij, że to z twojej strony nie wyjdzie. Nie czujesz nic takiego w stosunku do niej więc przepraszasz i mówisz żeby zapomniała jak najszybciej.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Serio istnieją tacy ludzie, którzy nie potrafią sobie poradzić w codziennych sytuacjach? Nie chcesz gadać to jej to napisz lub zostaw wyświetlone. Chcesz ją spławić to powiedz jej to.  <.<

Opublikowano

Kobiety nie gryzą, więc wal prosto z mostu do niej. W tych czasach księżniczki tatusia myślą, że są wyżej w hierarchi. Ja bym takiej napisał co sądzę o jej marnych wiadomościach i podzielił się informacją, że robi sobie trochę przypał pisząc do Ciebie i twojego znajomego.

Opublikowano

Można zamknąć. Smieszna sytuacja, bo powiedziałem jej, że nie chcę miec dziewczyny a ona uznała mnie za geja i zwyzywała. To chyba nawet dobrze dla mnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...