Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na 50 LvL-u Negros.

xDefqonOnex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zarobić na 50 poziomie odnośnie serwera Negros na Metin2 PL

Mam aktualnie 49 poziom profesja Body za niedługo wbijam 50 poziom na czym mógłbym zarobić?

- Bije metki na pustyni 40,45,50. - ( Czasami wpadnie jakieś KU | KD+3/4 | Kamol )
- Ząbkami od czasu do czasu handluje. (Biologa ostatnie 2 ząbki do oddania)
- Przetopy ( Chodzę na świątynie i kopie na 2 konta | Też kopie rude na pustyni jak jest owa podczas szukania metków)

Są to 3 moje sposoby na zarobek ale zarobek jest dość mizerny zależny od dnia, czasami coś zejdzie czasami zalega kilka dni.

I tu nasuwa się pytanie na czym tak konkretnie zarobić?

Ps. Łowienie Ryb nie wchodzi w grę, szybciej na przetopach zarobię, niż złowię małże.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

hmm... nie wiem czy mi się to aż tak opłaci medale tak po 200k schodzą na negrosie, chyba zostanę jednak przy przetopach bo to widzę jedyny zysk, na 3 konta na świątynie polece i pokopie sobie po kilka tyś każdej rudy, jeśli jest ktoś chętny na kopanie na Negrosie to PW.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ja sie dorobiłem na odłamkach energii, przerabia sie bronie, zbroje itp 35+, za 200szt 2.6kk+ wydajesz ok 1,4kk na bronie,  1.2kk zarobku na 200szt. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tym lvl to raczej koledzy dobrze podpowiedzieli jak zarabiać. Kolega robił tak że z 50 dropił zęby (żadziej niż na 35 ale za to kosił szybko spoty i tym nadrabiał) do tego mozesz expic jakies postki za kaske i tyle :) 2 zarobki w jednym

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...