Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BDO - warto wydać 50 euro?

W.S.R.H

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, bardzo bym prosił, żeby ktoś kto już troszkę pograł - podzielił się ze mną spostrzeżeniami. Mam już psc za 50 euro, miałem kupować już wczoraj, naoglądałem się i polskich i zagranicznych gameplay-i i pierwsze wrażenia super - grafika, zmienna pogoda, nie tylko pve i pvp, ale i jacyś pracownicy, biznesy, jednym zdaniem - coś, czego nie było w żadnym innym mmo.

Powiedzcie proszę, szczerze, czy ta gra się nie nudzi? Czy po end game nie skupia się to faktycznie tylko i wyłącznie na pvp do tego stopnia, że nie chce się do tej gry wracać? I czy w ogóle warto wydać te 50 euro zamiast 30, bo to jednak już duża sumka jak na mmo, boję się też, że prędzej czy później gra przejdzie w model f2p z mikropłatnościami i wtedy tak naprawdę te 50 euro będzie wyrzucone w błoto. Nie żałuję pieniędzy na tytułu warte uwagi i problemem nie jest wydać te 50 euro, byłoby super gdyby gra zawsze była już b2p.

I ostatnie pytanie - nie ma już żadnych otwartych serwerów, żeby grę choć przetestować? Wiem, że są te 7-dniowe kody dla gości, jak kupię grę też będę mógł rozdać, ale wiem, że trudno jest je dostać, bo chętnych jest masa. Jest opcja przetestować jakoś inaczej ?

Opublikowano

Kupione za 50, pobieram grę więc do zamknięcia :-) na który serwer wskakiwać żeby grać z rodakami? :D

Opublikowano

Macie ogólnie jakiegoś TS'a, albo może jest ogólny TS BDO? Czy raczej siedzicie już w zamkniętym gronie? :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...