Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Assassin jest najlepszy według was?

Bananos12345678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli o mnie chodzi: Rogue

Co mi się podoba? Fabuła mnie urzekła, wielkim plusem są statki, no i oczywiście podoba mi się szansa na spojrzenie na konflikt dwóch grup z innej strony.

Zastanawiałem się długo między Rogue i Black Flag. Dlaczego nie wybrałem tego drugiego? Niezbyt podobała mi się fabuła. Black Flag to jeden wielki (nieco nudzący) pościg za skarbami. Wg. mnie fabuła BF nadaje się na nową grę, może serię, ale nie na nowego Assasyna.

http://refugia.e-sim.org/lan.1306/ : Gra przeglądarkowa, w której wcielasz się w rolę obywatela e-państwa. Możesz być żołnierzem, prezydentem, kongresmenem lub redaktorem gazety. Gra wydaje się na początku trudna. Gdybyś chciał/ała spróbować, napisz do mnie, pomogę w razie problemów.

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

II i  III tam był klimat ciekawa fabuła. Coś się działo i wtedy nie było to tak przewidywalne jak teraz, gdzie milionowa odsłona serii i dobrze wiesz jak się to potoczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...