Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Assassin jest najlepszy według was?

Bananos12345678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Revelation i Black Flag - moim zdaniem najlepsze części. II też jest niezła, ale jakoś tak, nie podobała mi się.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Najwięcej czasu spędziłem przy AC: Brotherhood. Cały klimat Rzymu połączony z tworzeniem gildii asasynów jest zwyczajnie bezbłędny. Ogólnie polecam całą trylogię Ezia. Radzę jednak zacząć nawet od monotonnej 'jedynki' z Altairem. W przeciwieństwie do następnych odsłon, ta właśnie skupia się na zasadach zakonu asasynów, intencji Templariuszy, które swoją drogą zostały przedstawione w niejednoznacznym świetle.

76561198038425183.png

Opublikowano

No ja grałem w Rogue i III na PS3 i przeszedłem całe, i zdecydowanie moge powiedzieć że lepsza jest część III, ponieważ fabuła i postawa postaci są bardzo urzekające dla mnie, ale Rogue też jest niczego sobie. III wygrywa u mnie też tym że jest mniej walk na statkach, statkami

Opublikowano

Moje ulubione części to Assassin's Creed: Brotherhood i Assassin's Creed: Black Flag. Brotherhood cenię za Rzym, rekrutację asasynów i samego Ezio, najbardziej rozbudowaną i ciekawą postać w serii IMO. Natomiast Black Flag lubię za pirackie klimaty i epickie batalie na morzu.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem w wiele części Assasina, generalnie każda mnie wciągnęła (no może Black Flag dość szybko mi się znudził,bo pływanie tym statkiem było taki bez większych emocji), ale najbardziej lubię Syndicate ;)

Opublikowano

Grałem tylko w AC 3 na xboxie, strasznie przypadła mi do gustu i do teraz w wolnym czasie sobie pykam! :) 

Jakby nie patrzeć fabuła była super grafika także :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AC: Brotherhood - po prostu świetna gra, klimat, Rzym przede wszystkim. Gdyby nie to, że Black Flag to dla mnie nie jest gra o Asasynie - tylko o piracie (za mało tam motywu z Asasynami) to Black Flag byłby najlepszy wg mnie.

xD

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...