Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie strony z zawartością z innej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam sporo pytań/problemów ponieważ tworzę pierwszą stronę w życiu ale na razie wymienię te najważniejsze. Chciałbym za pomocą jakiegoś programu stworzyć stronę.

Wiem że to nie to samo co ręczne pisanie, ale zależy mi na grafice bo strona ma być na ogół statyczna, oprócz jednego elementu. Mam pomysł na wygląd, i chciałbym na stronie wprowadzić zawartość z innej strony.

Nie chce tu dawać linku tylko żeby na mojej stronie wyświetlało się dokładnie to samo co na innej i automatycznie się aktualizowało.

Do tego chciałbym zrobić 1 zakładkę z newsami, które będę mógl dodawać.

Jestem skłonny użyć jakiegoś wordpressa czy coś jeżeli będzie tego wymagał.

Dzięki z góry za pomoc!

Opublikowano

haahah... taka banalna rzecz a o niej nie pomyślałem... no dzięki za pomoc :D a jeszcze jedno pytanie... czy jak jest ta liczba na mapie strikes to czy dało by się zrobić tak by strona sprawdzała jej wartość a następnie wyświetlała w danym miejscu?

Opublikowano

Szkoda że nie ma takiej możliwości że wyznaczam region na jakiejś stronie i następnie na bieżąco jest on przesyłany na moją stronę.

Opublikowano

możesz pobrać zawartość diva i wyświetlać na swojej stronie..najwyżej jak chcesz to jeszcze w js odświeżanie elementu co x sekund

Opublikowano

A teraz jakby ktoś mógł niech mi to jaśniej wytłumaczy bo jestem calkowicie nie obeznany w tym :c 

Opublikowano

Ok, dzięki. Postaram się poszukać dokładniej w google jak tego używać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...