Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idioci w teamach - jak temu zaradzić?

xboxik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trolle albo słabi graczy (w tym też boostowani) są w każdej dywizji. Matchmaking jest dosyć losowy, nie będzie Ci dobierać całe życie do drużyny takich osób. Nie przeskoczysz tego ale to nie znaczy, że jeśli grasz lepiej niż na twoją obecną dywizje to będziesz wygrywać większość meczy, nawet kiedy twój team nie składa się z samych dobrych graczy.

Gdybym przegrywał więcej meczy to bym z brązu nie wyszedł, nie?

Opublikowano

Jeżeli nie jesteś w stanie samemu wykerować gry to nie zasługujesz na wyższą dywize, proste, oczywiście nie zawsze się da, ale biorą pod uwagę kilkadziesiąt gier nie masz w każdej afka/trolla, wiec..  :) nie zrzucaj winy na nich, tylko sam popraw swoją gre.

Piszac cos takiego widac ze nie masz pojecia na temat tej gry, bo dostając raki do teamu sam gry nie wygrasz, to jest 5 vs 5 a nie 1 v 1.

Owszem da się. Jak zatem boosterzy robią 90%+ win ratio w brązie, srebrze itd.?

Wystarczy dobrze grać. Analizuj swoje błędy i je eliminuj - w ten sposób wbijesz lepszą dywizję.

Zauważ, że boosterzy to gracze powyżej diamentu, a grają w dywizjach tj. brąz-platyna co jest dla nich wręcz śmiesznym wyzwaniem. Tymbardziej, że niektórzy mają już problemy w tej platynie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ja w goldzie raz na piec meczy mam goscia co na suppie kupuje dorana i nue farmi na koniec gry ma 3 razy mniej kasy niz inny

Opublikowano

Zauważ, że boosterzy to gracze powyżej diamentu, a grają w dywizjach tj. brąz-platyna co jest dla nich wręcz śmiesznym wyzwaniem. Tymbardziej, że niektórzy mają już problemy w tej platynie.

Teamwork zaczyna się jakiś od p3, więc to jasne, że trzeba mieć jeszcze duoboostera. Teraz są piątki. :)

Sam jako g5 (tak bez skryptów) carrowałem kumpli z b3 Dravenem, robiłem dokładnie statystyki typu 11:3, farma żenada - skupiało się na killach.

Booster (wg mnie) to każda osoba, która bardzo (widocznie) pomaga dowolnej osobie w wyjściu z dywizji.

Sam potwierdziłeś to, że jest wymagany skill. (podkreśliłem) Warto też budować pozycję lidera w drużynie.

Nie mieszajmy platyny z tym wątkiem, bo tutaj już się wszystko gmatwa. -> nie wystarcza być pro.

Opublikowano

Jesli bys plakal bedac w platynie to bym jeszcze zrozumial ale ty nie mozesz wyjsc z b 4 xD

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z b4 nie da się wyjść jak nie jest się smurfem z conajmniej diamentu. xD

Wyjscie z b4 to najprostsza bajka w tej grze

Support -> Mocne CC, na linii masz wpływ na twojego ADC, więc farmisz/feedujesz go tak dobrze jak umiesz a potem w tf/ach i innych takich takich nie dajesz nikomu podejsc dzieki CC

ADC -> Farmisz/feedujesz się a potem szczelasz do kogo popadnie, olej debilne teksty ze co to za focus na ADC, tanka bije. No bijesz bo co masz bić jak reszta druzyny ma Cie w dupie lub zwyczajnie nie wie nawet gdzie jesteś :P

Mid -> To co ADC, asasynem (najlepiej imo zed fizz talon; moze tf) usuwasz jedno z przeciwnych carrych i się ewakuujesz

Top -> Ja dalej jestem za postaciami pol na pol tank/dps. albo full tank. zajmujesz tylko czas przeciwnikow i robisz za mieso armatnie xD

Jungla -> Masz wplyw na kazda linie wiec wybierz dobrze na ktorej sie skupisz. Jak dobrze to zrobisz to stworzysz potwora ktory wygra za ciebie

No i zawsze grasz ostroznie, jesli masz 50% na zabicie kogos i 50% na smierc to sie wycofaj.

To sa te tajne taktyki do bronzu, gdzie wiecej nie trzeba. Nie rozumiem jak mozna tam zwalac wine na team. Jak tam nie ma druzyn.

Ostatnio kolege z BII boostowałem to wycarrowałem gre alistarem supportem. (ok 500 AP :D )

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...