Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref - zmianki w administracji

@Galador256
Na serwerze posiadamy GlibyVC , klikasz V i gadasz z kim chcesz, dla tych którzy mimo to wolą pogadać na tsie posiadamy partnerstwo z Ts'em PVP.ORG.PL . :)

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic

Gralem na serwie jak bylo samo pixelmon i bylo fajnie. Dalo by rade dostac link do samego folderu mods oraz config? Nie lubie uzywac innych launcherow bo mi komputer zasmiecaja :P

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Prezentacja ładna, wyczerpująca. Tryb gry jest unikalny i interesujący, a autorzy włożyli dużo wysiłku w przygotowanie serwera. Prezentacja zachęciła mnie do gry :)

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

@ref

Zapraszamy :3

Na serwer proponuje wbić z autorskiego launchera, tylko z tego względu że niebawem będzie update.

Opublikowano

@ref

@LeoWoj - 1 rozwiązanie twojego problemu - wejdz w " Moje dokumenty " cofnij się o jeden folder czyli do twojego glownego katalogu usera. Usuń folder PixelVest, usuń launcher ściągnij na nowo odpal i nie ruszaj ramu . Zmień tylko nick i spróbuj wbić. Nie zmieniaj, nie zmniejszaj ani nie zwiększaj ramu ;)

Jeśli to nie zadziała to masz 2 alternatywne launchery na stronie http://pixel-vest.pl/Pobierz.php

Jakbyś miał jeszcze jakiś problem to pisz na fanpage serwerowy, tam szybciej odpiszę

Opublikowano

@ref

@LeoWoj - 1 rozwiązanie twojego problemu - wejdz w " Moje dokumenty " cofnij się o jeden folder czyli do twojego glownego katalogu usera. Usuń folder PixelVest, usuń launcher ściągnij na nowo odpal i nie ruszaj ramu . Zmień tylko nick i spróbuj wbić. Nie zmieniaj, nie zmniejszaj ani nie zwiększaj ramu ;)

Jeśli to nie zadziała to masz 2 alternatywne launchery na stronie http://pixel-vest.pl/Pobierz.php

Jakbyś miał jeszcze jakiś problem to pisz na fanpage serwerowy, tam szybciej odpiszę

Już p******e te całe pokemony...

Mam komputer w ciul dobry, 16 GB ramu, ale za kij nie mogę zagrać na ŻADNYM serwerze pokemon ... Za każdym razem crashuje mi na spawnie/ jeszcze przed zalogowaniem się...

Powodzenia z serwerem.

2e102b5f9b77b.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Napewno Wbije! Kiedyś gralem na pokeblocku ale juz go nie ma ;( Ale tu zagram!

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@LeoWoj 
Jeśli tylko zechcesz to pomogę rozwiązać twój problem, wiem co jest tego przyczyną, jeśli nie wiem to się dowiem ;) Napisz tylko a chętnie Ci pomogę Pozdrawiam !

ii @ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...