Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam takie pytanie. ( Większość pewnie wie o co chodzi ). Aktualizować system do windowsa 10? Póki co używam windowsa 7. Jestem bardzo zadowolony. Wszystko chodzi bardzo płynnie. Mimo wszystko coraz cześciej po głowie chodzi mi właśnie dziesiątka. Przemawia do mnie nowa wersja directa. Boję sie że nowe gry nie bedą działały na 7. Kolejna rzecz to wsparcie dla windowsa 7. Czytałem ze dla nowszych komputerów ma byc do 2017 roku. (Taki posiadam). Ostatnia rzecz która do mnie przemawia to kompatybilność rocket League z xboxem. Microsoft ma ją niedługo uruchomić, ale tylko dla win 10. Doradźcie. Iść z duchem czasu i zaaktualizować system czy zostać przy 7. Proszę o szczegółową odp. Plusy/minusy etc.

Opublikowano

Zamiast pytać powinieneś zrobić uaktualnienie i sprawdzić sobie. 

Masz miesiąc by cofnąć na stary system, a do lipca by zrobić aktualizacje  za darmo. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Moim zdaniem to się nie opłaca, mimo to że ma parę przydatnych funkcji, o jednak lepiej zostać przy 7.

Windows 10 opóźnia system ze względu na to że jest podobny do win 8, win 8 często muli sam się przekonałem miałem laptopa z win 8 ale, później przesiadłem się na 7 i o wiele szybciej działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...