Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na auto bh

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No kilka osob pisze ze nie ma reszta ze tak, ze jest za to vac, ja juz nie wiem co o tym myslec, nie chodzi mi o czita zeby lepiej grac albo bh w czicie bo wiadomo ze to wykryje vac, ja chcialbym obczaic skas jakiegos hotkeya zeby spamowal spacja zeby wychodzilo w miare dobre bh tylko nei wiem czy takie cos jest mozliwe ;/

Właśnie od tego są skrypty, działają poza grą, więc nie ingerują do procesu gry. Co za tym idzie? Nie dostaniesz za to vaca, ponieważ krótko mówiąc program kiedy trzymasz spację, po prostu ją klikam w bardzo szybkim tempie 

Opublikowano

chyba nawet jak nie uzywasz to dostaniesz mialem autobh w exe zapierdalal 290 i to ciagle a w ahk to jest autoclicker na spacje (999 na sekunde spacji) to zwalnial ciagle moze 2 skoki ale juz lepiej normalnie albo moj nonskill ze nie umiem w ahk skakac albo poprostu tak jest ze w exe jest latwiej a w ahku nie mozna exe jest wykrywalny nie tylko przez ow

Opublikowano

Nawet jezeli jest to skrypt nadal moze dostac OW za to. Najlepiej wgl sie w to nie bawic.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Do CS:GO nie opłaca się używać skryptów/cheatów bo tak czy siak zakończy się to vac'em.

Czym się to zakończy? xD xD  VAC to jakaś kpina, a nie AC. Nie zmienia to jednak faktu, że skrypt bh jest niedozwolony i nie powinno się go używać.

Opublikowano

No kilka osob pisze ze nie ma reszta ze tak, ze jest za to vac, ja juz nie wiem co o tym myslec, nie chodzi mi o czita zeby lepiej grac albo bh w czicie bo wiadomo ze to wykryje vac, ja chcialbym obczaic skas jakiegos hotkeya zeby spamowal spacja zeby wychodzilo w miare dobre bh tylko nei wiem czy takie cos jest mozliwe ;/

Właśnie od tego są skrypty, działają poza grą, więc nie ingerują do procesu gry. Co za tym idzie? Nie dostaniesz za to vaca, ponieważ krótko mówiąc program kiedy trzymasz spację, po prostu ją klikam w bardzo szybkim tempie 

Ile to ja ludzi spotkalem z takimi tekstami "Za auto bh nie ma vaca bo te pliki nie ingeruja z gra".

Gowno prawda, odpalisz to i predzej czy pozniej dostaniesz vaca.

Jak chcesz robic 2-3 skoki dla funu to czemu do chuuu nie pojdziesz na serwery takie?

Tam sie naskaczesz, a w teamie wyrozniac sie nie bedziesz.

Ale z reszta, doradzasz komus cos, a on i tak zrobi swoje.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Jakies w sumie znane forum o hackach i takich tam ma pewien skrypt na bh i pytalem sie admina co zrobil tego skrypta i paru innych i potwierdzaja ze w 100% mnie nie zbanuja i jest czysty, duzo osob tez pisze ze nie wykrywa. To sa raczej ogarnieci admini wiec nie wiem komu juz ufac xD

Opublikowano

Jakies w sumie znane forum o hackach i takich tam ma pewien skrypt na bh i pytalem sie admina co zrobil tego skrypta i paru innych i potwierdzaja ze w 100% mnie nie zbanuja i jest czysty, duzo osob tez pisze ze nie wykrywa. To sa raczej ogarnieci admini wiec nie wiem komu juz ufac xD

Denerwujesz człowieku :) https://www.youtube.com/watch?v=_hKa6LoV2P4

Opublikowano

To sie sluchaj tych pseudo adminow i pobieraj te syfy z internetu, ale zeby potem nie bylo tematow typu "Dostalem vaca za nic".

Ostrzegam, bo bylo setki tego typu tematow, gdzie to ludzie plakali ze nic nie zrobili i dostali vaca za nic.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

A co maja ci powiedziec? Ze ich produkt jest do dupy i dostaniesz bana? Zwykle zachecanie ...

Zaczniesz sie w to bawic i przedzej czy pozniej bedzie ten ban.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A co maja ci powiedziec? Ze ich produkt jest do dupy i dostaniesz bana? Zwykle zachecanie ...

Zaczniesz sie w to bawic i przedzej czy pozniej bedzie ten ban.

W sumie racja, co mieliby innego powiedziec. Innym razem odloze sobie na drugie konto i moge sie pobawic, potem jak wytrzyma kilka miesiecy bez bana moze obczaje ten skrypt na glowne konto. Do zamkniecia ;p

Opublikowano

Ile to ja ludzi spotkalem z takimi tekstami "Za auto bh nie ma vaca bo te pliki nie ingeruja z gra".

Gowno prawda, odpalisz to i predzej czy pozniej dostaniesz vaca.

Jak chcesz robic 2-3 skoki dla funu to czemu do chuuu nie pojdziesz na serwery takie?

Tam sie naskaczesz, a w teamie wyrozniac sie nie bedziesz.

Ale z reszta, doradzasz komus cos, a on i tak zrobi swoje.

Typowe podejście osób nie mających żadnej styczności z cheatami. Najpierw poznaj działanie ac, później się wypowiadaj :)  

Opublikowano

Wszyscy tu pisza vaca dostanies a poden benciesz tu plakal sze bana masz pewnie ani razu ahk nie uzywaly w csie... 3 miesiace gralem bez vaca na autobh i przestalem a vaca nadal nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...