Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na auto bh

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zalatwic sobie skrypt na auto bh i mam odnosnie tego pytanie.

Oczywiscie  interesuje mnie czy to jest legalne, od razu mowie ze nie bede na tym zapierdalal i rushowal na bh tylko raz na jakis czas 2 lub 3 takie plynne skoki wykonac dla funu, tak w sumie nie wykrywalnie poskakac sobie na spolecznosciowych i moze czasami na turniejowych. Jest za to ban? Wykrywa valve ten skrypt i daje automatycznego bana czy tylko na oko mozna dostac? Slyszalem ze nie ma za to bana tylko na overwatcha jest ale nie chce ryzykowac. 

Jak ktos sie zna i uzywa licze na jakies dobre info o tym i jak ktos ma linka do takiego skrypta to mozna podac ;p

Opublikowano

Nie sciagaj tego, znam ziomka ktory dostal vaca za to.

Jesli chcesz poskakac dla funu to idz na serwer auto bh :)

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Tak mozesz, nie sluchaj sie tych idiotow co pisza ze nie dostaniesz bo to nic w plikach nie rusza.

VAC ci to wykryje i tak.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Chcesz pochwalic sie przed kolegami ze umiesz bh?

Jedni pisza ze za to nie ma vaca, a drudzy ze jest.

Ale znam goscia, ktory dostal za skrypt na bh vaca.

Wiec jest duza szansa na to ze wylapiesz :)

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Do CS:GO nie opłaca się używać skryptów/cheatów bo tak czy siak zakończy się to vac'em. Nie ogarniam takich ludzi którzy używają różnych wspomagaczy i później piszą tematy na forum "Dostałem vaca ale nie cheatowałem". Nie chcesz stracić konta - nie używaj wspomagaczy 

Opublikowano

Mam dla ciebie skrypt legalny, nawet valve pozwala na niego

bind "mwheelup" albo "mwheeldown" +jump

musisz troche wycwiczyc, potem jest z gorki. Sam stostuje zero vacbana 100%

Opublikowano

ja juz sie do spacji przyzwyzczailem i raz na jakis czas zrobie 3 plynne dobre skoki wiec scroll nie za bardzo. 

masz klawiature z macro rob tylko i tak to bedzie dzialalo gorzej niz bys na scrollu skakal

czemu gorzej jezeli kilkanascie razy na raz spamowaloby spacja, ladny bh by z tego wyszedl.

Opublikowano

K**wa mać czy to jest dla Ciebie dalej niejasne? 8/9 osób napisało, że dostaniesz za to VAC'a a ty dalej swoje... Człowieku to w takim razie się pytasz czy utworzyłeś dyskusję, żeby brnąć w swoje? Nikt Tobie nie zabroni tego używać, ale wtedy nie przychodź z pretensjami, że dostałeś VAC'a na cs'a  ._.

Opublikowano

Co będziesz miał z tego że będziesz robił bh na skrypcie i dostaniesz vaca ? Będziesz musiał kupić nowe konto, a i tak będziesz mógł się uważać za g****o, bo nie nauczyłeś się skakać tylko latasz na skryptach i nic nie potrafisz, to samo dotyczy osób na czitach.

Opublikowano

Ja z takiego skryptu korzystałem i vaca nie dostałem ani ov.

Chociaż nie którzy piszą że jest za to vac.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu dla tych te 2-3 skoków dla funu nie ryzykował bym :)

Na skrypcie nie ma czym ryzykować, lel

Opublikowano

No kilka osob pisze ze nie ma reszta ze tak, ze jest za to vac, ja juz nie wiem co o tym myslec, nie chodzi mi o czita zeby lepiej grac albo bh w czicie bo wiadomo ze to wykryje vac, ja chcialbym obczaic skas jakiegos hotkeya zeby spamowal spacja zeby wychodzilo w miare dobre bh tylko nei wiem czy takie cos jest mozliwe ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...