Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ancient Online | 8D CH & EU | Lowrate | Oldschool | Jobbased | Opening 10.04.2016

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Działa.

Jeżeli ktoś ma problem z update to proponuję uruchomić jako administrator i chwilę poczekać - pójdzie.

zxc 

^ To są exe z mojego folderu, skanowany wieloma AV mówi, że jest czysty.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

klient nie ma juz zadnych wirusow o czym wy piszecie... maja jakis problem z crashem w constantinople ktory probuja naprawic.

Opublikowano

Ej ogólnie wszystko fajnie i spoko ale kurde dlaczego jak ściągam clienta to zatrzymuje mi się pobieranie i wyskakuje błąd  "out of memory"??

@Edit

Czy są jakieś inne źródła oprócz tego mega? :/

fSKDg.png

Opublikowano

Naprawiamy IP limit, server powinien być online lada sekundę.

nw ale ja odradzę sobie bo jak były wirusy na cliencie tak one są nadal.. same ramnity i trojany

Kolego, polecam zaczerpać informacji dot. wirusów. Client został sprawdzony przez PortalDark na epvp* osobiście dlatego dopuścił go z powrotem. Jeżeli boisz się tak bardzo to jak skończymy pracować to zuploaduję Ci swoje pliki .exe.

Kolego, nie pisał bym tak gdyby tak nie było. przeskanowałem każdy plik z osobna i w każdym jest ramnit. ps. klienta ściągałem dzisiaj o 16.

https://www.virustotal.com/pl/file/561969680eb6553b6acc7642750b4697fcebefe2c90facb2549548d08dfc3e15/analysis/1460395570/ proszę ja ciebie bardzo.. jak to nie ma wirusów to ja jestem księdzem < pobrany minute temu nowy klient

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

serwer online ale nie naprawili nic, nadal crash -,-

Ej ogólnie wszystko fajnie i spoko ale kurde dlaczego jak ściągam clienta to zatrzymuje mi się pobieranie i wyskakuje błąd  "out of memory"??

@Edit

Czy są jakieś inne źródła oprócz tego mega? :/

chyba nie masz miejsca, ustaw zeby sciagal na inna partycje albo zrob troche miejsca

Opublikowano

Problem w tym , że na obu partycjach mam po 60Gb miejsca , stąd moje zdziwienie :/

/edit

już nie ważne , użyłem innej przeglądarki i trybi .

fSKDg.png

Opublikowano

jak byś czytał epvp to wiedział byś że jest robiony przez dzieciaków co się na tym nie znają. nie.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...