Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejne premium

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A zaczęło bo Youzu weszło. Oni ZAWSZE dawali jakąś fajną rekompensatę jesli cos się działo i nie ignoruje graczy. Jest ktos sie ze mną nie zgadza - zauważcie ze od momentu polaczenia 2 firm w ramach rekompensaty zaczęliście dostawać premium. I to jeszcze na 10 dni. To zupełnie nie jest w stylu BP, ale w Youzu jak najbardziej. Wiem to, ponieważ grałem w parę ich gierek i w jedną zatrzymałem się zdecydowanie na dłużej. 

Opublikowano

Zgadzam się ze zdaniem Tłuczka i tak jak pisałem wcześniej już, to przejęcie Darkorbit przez Youzu wyjdzie na plus najbardziej nam - graczom. 

Opublikowano

Ciekawe czy podejmą inne lepsze działania w sprawie botów oraz czy planują zrobić coś z tym, żeby setki graczy nie żaliło się, że trzeba 7 lat bić dk żeby coś osiągnąć :D

Opublikowano

W grach Youzu są tzw. wbudowane boty. Podam to na takim przykładzie:

W Knight Fable dziennie możemy zrobić 15 dungeonów [+16, jesli mamy powyżej 200 staminy]. Dzięki jednym kliknięciem możemy zrobić 31 dungeonów na raz w ciągu 1h 10min lub 1h 35min [Zależy czy na dungeon zabijamy 5 czy 7 przeciwników], jednak w tym czasie nic nie możemy zrobić. 

A po Darkorbit... Jedynie czego możemy się spodziewać to na 100% nie będzie to automatyzacja, aby wszystko robiło się same. Stawiam na to, że w przyszłości o wiele prościej będzie zdobyć jakieś rzeczy lub nagrody zostaną zwiększone. Dodatkowo, możemy się też spodziewać SPORO opłacalnych eventów. W Knight Fable praktycznie cały czas jest jakiś event na których można zdobyć dobre itemy, czy to mounty, czy to beasty, czy to nawet Heroesi.

Opublikowano

Albo to dla zachęty żeby na początku pokazać się z dobrej strony a potem być jak typowe BP :D

Ale oby tak było cały czas.

Mogliby havo dać xD

Opublikowano

Po co Ci havock, skoro można go zdobyć z wrót? Myślę, że premium na 10 dni jest o wiele bardziej opłacalniejsze niż havock. Design możesz zdobyć z łatwością z wrót. W końcu dorobisz się 10. Premium już z wrót nie dostaniesz :P

Opublikowano

Ciekawe czy podejmą inne lepsze działania w sprawie botów oraz czy planują zrobić coś z tym, żeby setki graczy nie żaliło się, że trzeba 7 lat bić dk żeby coś osiągnąć :D

Nie rozumiem co wam przeszkadzają te boty, dla mnie to czy ktoś se zrobi konto przez bota i wyda na podwajacze, czy będzie bić 7 lat krychy nie ma żadnego znczenia... 

Natomiast inaczej wygląda sprawa z oszustwami na mapach, autonamierzaczami, wiecznymi żyletami, ISH BUGami, niewidzialnymi EMPami i zrzucaniem targetów na UBA. O włamaniach i czyszczeniach kont #775 nie wspomne. Tym powinniście się zainteresować a nie głupim botem co se tylko lata i zbiera boxy bo ktoś nie jest 16 letnim dzieckiem, nie dają mu na wszystko rodzice i nie ma czasu na grę a chce osiągnąć coś więcej niż dożywotnie bicie krych na x7.

Opublikowano

Po co Ci havock, skoro można go zdobyć z wrót? Myślę, że premium na 10 dni jest o wiele bardziej opłacalniejsze niż havock. Design możesz zdobyć z łatwością z wrót. W końcu dorobisz się 10. Premium już z wrót nie dostaniesz :P

Zrobiłem 5 zet i tylko 1 havoc, więc nie cieszę się  tego powodu a premka mi nie pomoże w składaniu ich

Opublikowano

Zrobiłem 5 zet i tylko 1 havoc, więc nie cieszę się  tego powodu a premka mi nie pomoże w składaniu ich

Człowieku 5 zet...  Ja w swoim życiu robiłem nie zliczoną ilość zet i kapp, ale jedno wydarzenie zaszło mi w pamięci. przez dokładnie 14 Kapp nie dostałem Herkulesa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...