Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiran2.pl [Dedyk] [Medium]

AcziQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nxvBY7w.png

To można powiedzieć że już nie istniejecie, hehe :D

A co do serwera nic nowego, sklejka a do tego prezentacja aż tak nie przyciąga oka gracza.

Ale powodzenia :D

Opublikowano

dungeony nie wprowadzono w ogólę na serwer, drop ulepszaczy kompletnie pomieszany i niedopasowany do lvl eq, administracja jest opryskliwa i żartobliwa na zgłaszanie błedów w czymkolwiek reaguje "nie marudź..." kompletnie nie polecam ;) wszystko sciągniete z innych serwerów i nawet to poprawnie nie jest zrobione bo praktycznie nic nie działa ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No no, nic nie działa  :) pisaliście poprawę dropu zostało zrobione chcieliście czat globalny jest innych duperelek już nie liczę :D

Opublikowano

Ogólnie po bardzo długiej przerwie chciałem sobie zagrać no i jako iż to nowy serwer to padło na ten właśnie "projekt".

Może i mają jakieś gotowce poprzerabiane ale na pierwszy rzut oka nie wygląda to tak źle.

Ocenie wszystko w punktach

(+) Atmosfera serwera , mimo niewielkiej ilości osób można tu naprawdę spotkać osoby chętne do pomocy

(+) Stabilność serwera, trudno tu ocenić ale ogólnie lagi na tym serwerze mnie jeszcze nie spotkały (A mam naprawdę słaby internet)

(+) Chęci administracji, coś tam próbują coś tam majstrują

Może i nie ma zbyt wiele tych plusów ale to już coś.

(-) Częste przerwy techniczne, oraz przerwy trwające kilka h (Ostatnio serwer w nocy był dość długo nieczynny a wiadomo że nie każdy może grać w dzień)

(-) Mało dopasowany drop lub też ilość itemków potrzebnych na ulepszenie (Jeżeli ktoś lubi expić a przy tym trochę podropić to na każdej mapie musi zatrzymać sobie expa żeby podgonić sobie z eq)

(-) Słaby drop yang, w sumie chyba cały czas jest poprawiany, ale to jeszcze nie to (Biorąc pod uwagę graczy zaczynających to chyba mogą sobie pomarzyć o zbonowaniu, ulepszeniu eq i jednoczesnym kupnie np "Wspomagaczy"

(-) Palenie przy ulepszaniu (Czyli w sumie to jest także odnośnie tego ile tych ulepek potrzeba a jak odskoczymy z lvlem to trzeba sobie robić dropka żeby zdobyć ulepszacze lub próbować kupić ale mało kto sprzedaje)

(-) Publiczne kłótnie osób z rangami, siedziałem chwile na forum i nie fajnie sie czytało osoby z jakimiś tam rangami piszącymi jak bydle, raczej takie osoby powinny reprezentować serwer od najlepszej strony a nie kłócić się o modyfikacje forum przy tym przeklinając (Albo załatwiajcie sobie takie sprawy wewnętrznie a nie publicznie)

Nie bardzo interesuje mnie skąd są pliki, czy to jest gotowiec, poprostu dla mnie jest to serwer do gry i obecnie jeszcze zamierzam tu pograć bo coś tam próbujecie robić, zobaczymy ile z tych waszych chęci wyjdzie.

Pozdrawiam.

Zapraszam na moje serwerki ;)

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

Opublikowano

Odgrzewane kotlety widze że są wszędzie, ciekawe kiedy k***a ludzie zaczną robić coś swojego....

Opublikowano

No no, nic nie działa  :) pisaliście poprawę dropu zostało zrobione chcieliście czat globalny jest innych duperelek już nie liczę :D

własnie, same duperelki są robione bo do poważniejszych zmian/rozwiązania problemów nie macie albo zdolnego technika albo po prostu mózgu.... 

jak juz wczesniej mówiłem serwer dno i nie polecam w 100% nic nie działa, nic nie ma a administracja o niczym nigdy nie informuje 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To ja również napiszę opinie dotyczącą serwera.

Zaczne od rzeczy które mi sie podobają:

- Administracja(Starają się co widać na forum jak i w grze)

-Rozgrywka(Niby ludzie marudzą,że trudno a w rzeczywistości jest bardzo łatwo moim zdaniem)

-Gracze(Choć jest ich mało to same sympatyczne osóbki)

No to pora na minusy(za bardzo nie wiem co napisać tutaj):

-Ilość graczy

Nie wiem co więcej mógłbym dodać do minusów,serwer przypadł mi do gustu i tyle.

Ktoś wyżej pisał,że pomiędzy Administracją dochodzi do sprzeczek na forum.

Nie wiem czy to można było nazwać sprzeczką/kłótnią nawet,administracja między sobą zachowują się jakby się znali bardzo dobrze i mimo zmiennych rang nikt nie jest "wyżej"

Co do dropu który według ludzi jest źle "poukładany" to z tego co słyszałem ma być od nowa zrobiony(drop z bossów/metinów/mobów)

Jak to napisał orley15 na serwer nie zostały wprowadzone dungeony,lecz to kwestia czasu.

Jednym słowem cierpliwość ludzie :)

Opublikowano

Czy serwer już zamknięty? Forum OFF, na serwerzę "Błąd wewnętrzny" na stronie nic nie pisze.

Znowu był włam, niech sobie dadzą siana bo widocznie aż nadto odwzorowali się plikami NetMetina.  :lenny:

5y6tk3.gif

Opublikowano

A idź pan w c**j, straciłem czas na czytanie prezentacji, po czym się okazało że na głównej Przerwa techniczna, a na forum jakies przypadkowe literki w tematach są... serwer zapowiadał się ciekawie

6602914599812031494098.png

Opublikowano

Podobno był jakiś włam i serwer jest offline. Jeżeli nie dostanę żadnego odzewu od administracji, prezentacja trafi do kosza.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prezentacja zostaje zamknięta, serwer jest offline, zero odzewu od administracji.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...