Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nastolatki poniżej 18 roku życia wysyłające nagie fotki.

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o takich dziewczynach? Wysyłają fotki cycków cipek filmiki z masturbacji itd. dla nieznajomych ponadto jest dużo polskich stron gdzie takie zdjęcia i filmiki są wrzucane oraz takie strony istnieją już 2-3 lata a policja ma to w chuju. No i jest to coraz bardziej popularne i mam wrażenie, że pedofilia w Polsce w internecie jest "legalna".

Opublikowano

­W tych czasach to norma, gimnazja się kur*ią (podstawówka też zaczyna). Nic nie poradzisz, ale według mnie zamiast b**kać się z kimś kogo znasz niespełna 3 miesiące to przesada, lepiej czekać na tego "jedynego".

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Kwestia wychowania, a wychowywanie opiera się teraz na pieniądzach przeznaczonych na wirtualny świat komputerów, tabletów, komórek itp. Jeśli ich rodzice mają to gdzieś, to my nic z tym nie zrobimy. Po prostu trzeba to olać, bo ja jakoś nie zamierzam korzystać z usług jakiejś gimnazjalistki :v 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Kwestia wychowania, a wychowywanie opiera się teraz na pieniądzach przeznaczonych na wirtualny świat komputerów, tabletów, komórek itp. Jeśli ich rodzice mają to gdzieś, to my nic z tym nie zrobimy. Po prostu trzeba to olać, bo ja jakoś nie zamierzam korzystać z usług jakiejś gimnazjalistki :v

Tutaj się zgadzam z tobą. Większosć spowodowała serwisy typu instagram snapchat (do tej k***a pory nie wiem po co to skoro jest już messenger), głupie mody i ogólne spierdolenie umysłowe gimnazjum. W sumie czemu nie poszedłbym do takiej laluni. H*j tam z nią jej wybór że się kurwi ale skorzystać to skorzystam świeże mięsko :P

Opublikowano

Tutaj się zgadzam z tobą. Większosć spowodowała serwisy typu instagram snapchat (do tej k***a pory nie wiem po co to skoro jest już messenger), głupie mody i ogólne spierdolenie umysłowe gimnazjum. W sumie czemu nie poszedłbym do takiej laluni. H*j tam z nią jej wybór że się kurwi ale skorzystać to skorzystam świeże mięsko :P

No popatrz jaki zabawny jestes. Najpierw piszesz, ze k***y. Potem niby wspieralbys ich dzialalnosc. To tak typowo. Dziewczyna sie nie moze kurwic, ale chlop "moze ruchac" wszystko, co mu pod c***a wpadnie.

Opublikowano

Trochę normalny rocznik to 98 max 95. Reszta debilo-gimbusów porażka... A co do tych stron to one same dają na to zgodę więc policja może mieć ich ciągle w dupie :v

Tak samo jak redtube hehe

Opublikowano

­

Trochę normalny rocznik to 98 max 95. Reszta debilo-gimbusów porażka... A co do tych stron to one same dają na to zgodę więc policja może mieć ich ciągle w dupie :v

Wypraszam sobie ja z 2000 i jestem całkiem normalny.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

­

Wypraszam sobie ja z 2000 i jestem całkiem normalny.

Tak powie o sobie każdy człowiek. Samoocena nie jest prawie nigdy obiektywna.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

95-96 jeszcze ujdzie. 97 i nizej to juz przyjeby.

Opublikowano

Wysyłając zdjęcie nieznajomemu nie wyraża się zgody na jego rozpowszechnianie.

A policja ma to w dupie, bo ma lepsze rzeczy do roboty takie jak wlepianie mandatów za zbyt dużą prędkość, za przejście przez ulicę w niedozwolonym miejscu. Z tego przynajmniej mają jakieś prowizje. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie chce tego oglądać, to niech nie ogląda, ale niech nie zakazuje oglądania innym. Denerwuje mnie rozumowanie 'JA TEGO NIE LUBIĘ, WIĘC NIKT NIE POWINIEN!!!!!!'.

Opublikowano

Osobiście nie interesowałbym się takimi zajawkami. Każdy decyduje o swoim życiu, a jeżeli takie dziewczyny uważają, że wrzucanie swoich nagich zdjęć do internetu jest dobre, to im serdecznie gratuluje.

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie chce tego oglądać, to niech nie ogląda, ale niech nie zakazuje oglądania innym. Denerwuje mnie rozumowanie 'JA TEGO NIE LUBIĘ, WIĘC NIKT NIE POWINIEN!!!!!!'.

Tak generalnie, to gdzie mozna cos takiego zobaczyc?

Opublikowano

Tak generalnie, to gdzie mozna cos takiego zobaczyc?

Deepweb.

Opublikowano

Podaj te strony na PW chętnie obejrzę.

A co do dziewczyn to mi sie to podoba, jak sama wrzuca i nie jest zmuszana to tylko sie cieszyć bo na fajne cycki zawsze spoko popatrzeć.

Opublikowano

Podaj te strony na PW chętnie obejrzę.

A co do dziewczyn to mi sie to podoba, jak sama wrzuca i nie jest zmuszana to tylko sie cieszyć bo na fajne cycki zawsze spoko popatrzeć.

Te strony znajdują się w google i deepwebie.

Opublikowano

Przecież to ich decyzja czy wrzucają takie fotki tylko szkoda że potem skutkuje to samobójstwem bo dziewczyny w wieku 13-17 lat są bardzo naiwne. 

Opublikowano

Przecież to ich decyzja czy wrzucają takie fotki tylko szkoda że potem skutkuje to samobójstwem bo dziewczyny w wieku 13-17 lat są bardzo naiwne. 

To czysta rownowaga. Slabe ogniwo musi odpasc. Lepiej zeby sie zabila, niz pozniej z arabem jebala.

@1373230489-U611928.pngHuracan dobry wech masz :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...