Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie typowa prosba xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was moi kochani userzy :P Otoz szukam kogos kto jest fanem Filmu LOST :) otoz chcialbym zobaczyc sobie ten film ale mam kilka problemow :P

1. Mam neta 128 kb/s wiec sciaganie 1 odcinka zajelo by ponad 16 h

2. Nikt z moich okolic tego nie oglada a za sciagniecie chca gruba kase -,- (10 zl od odcinka ) -,-

3. Sklep z filmami na kompa do wypozyczenia tego filmu nie ma -,- (nowosc u nich to 1 sezon skazanego na smierc WTF ! )

Otoz i tu jest moja prosba :P Czy ktos z was oglada ten film i posiada All sezony lub chociaz 1 i moglby go wypalic i wyslac go do mnie poczta ? :P Bo ja juz taki zdesperowany ze zaraz potne sie widelcem -,- Wiem wiem glupota ale moje miasto , moj net , moje okolice to kompletne za dupie -,-

Wzamian za film moglbym przeslac jakas tam sume pieniezna na konto bankowe lub doladowac telefon :P taka sama suma ;)

Jakby co pisac tutaj a adres podam na PM ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

16h ?? :O W rmvb (ok. 150 mb) jeden odcinek ściągniesz w poniżej 2h 30 min ... Wiem bo sam miałem takiego neta 2 lata temu. Transfer pewnie masz ok. 16kb/s.

Rmvb niewiele gorszą ma jakość od avi, a zajmuje połowe mniej. Na pewno się nie zawiedziesz na jakości. Żeby odtworzyć z napisami wystarczy ci subedit+real alternative. Osobiście jak coś ściągam to tylko w rmvb.

Opublikowano

tak 16kb/s to jest maxymalna przepustowosc ale i tak wyciaga max 15 kb/s

mowisz 150 mb w 2,5 h ? nie realne.. znajac mojego neta w polowie padnie z przeciazenia -,- kiedys sciagalem teledysk (80mb) to przy 44mb wyswietlil sie komunikat "lacze zostalo zamkniete z powodu przeciazenia" i mam tak nie raz -,-

nawet jesli by dalo sie to pobrac to chcce miec tez dobra jakosc =] zebym widzial szczegoly.... ze np. jak wezmie ktos kubek z bliska to zebym nie widzial jakiejs tam plamki..

powiedzcie mi cos wiecej czy ten rmvb to mozliwa jakosc ?

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007