Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikające ikony na ts3 - darmowy hosting

floz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam problem z TS3 jest to  darmowy ts z hostingu FreeTS3.net  tworze grupy z pozycji SA , dodaje ikony i ich nie widać, ktoś wie o chodzi? ikona jest ustawiona, ale po chwili znika, dodam, ze niektóre ikony normalnie działają. 

Opublikowano

Witam,

Pytanie:

- Czy tylko ty je nie widzisz? Zapytaj się jakiegokolwiek użytkownika czy widzi ikonkę danej rangi.

- Wytłumacz mi jak wgrywasz i ustawiasz te ikonki.

Wszystko wynika z tego iż jest to darmowy serwer a wszystko co jest darmowe jest do dupy..

Ps. Próbowałem się tam zalogować i nawet nie idzie się zalogować bo jest jakiś błąd .. Proponuje skorzystać z płatnych usług.. Prędzej czy później ten serwer Ci na pewno upadnie bo jest to darmowe w dodatku że to nie ma żadnych zabezpieczeń. Nawet jeżeli nie masz kosztów i to ma być serwer tylko i wyłącznie dla Ciebie i znajomych to polecam Ci bardzo tani hosting:

https://www.arubacloud.pl/?pk_campaign=adw-src&gclid=CjwKEAjw_oK4BRDym-SDq-aczicSJAC7UVRttthBgch9ImfzqEcApY028OH70MiICAryvgcnoVJ4hhoCBpzw_wcB
Opublikowano

wszyscy nie widzą ikonek. kumple stwarzali różne tsy tam i moze na jednym wszystko ok było, ten juz jest trochę rozbudowany i chciałbym, aby tutaj wszystko działało. spróbuje napisać do supp. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...