Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs z odświeżonym działem Filmów użytkowników MPCforum - DYSKUSJA.

xVendrome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FJc3rrl.png

W tym miejscu możecie zadawać wszystkie pytania dotyczące aktualnie toczącego się konkursu oraz prowadzić dyskusję!

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

@Łukiyt Nagradzane są wszystkie, tematy konkursowe sprawdzam 2/3 razy dziennie, do 24h albo nagroda jest, albo jej nie ma :)

Cierpliwości, botem nie jestem :D

Rekrut
Opublikowano

Proponuję podawać więcej informacji o temacie w którym znajduje się kamerka. Nie wydaje mi się żeby komuś się chciało szukać przez 30 stron dla dwóch punktów. Ilość postów, wyświetlenia- creativity has no limits

Opublikowano

Jasne, super pomysł :D

Nie no, nie aż tak jak ta ostatnia, ale taka podpowiedź jak np. ilość postów będzie dobra.

Opublikowano

Nie dostał ode mnie żadnego info tak dla jasności, był na forum i otrzymał powiadomienie po prostu...

pisałem że zalecam obserwowanie tematu, dla powiadomień, cnie?

Opublikowano

Ten no... Może następne kamery bez matmy? Jako humanista nawet przy tym musiałem pomyśleć xD

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Postaram się obmyśleć z każdego przedmiotu jakieś zagadki :)

To była tylko próbka, ale widzę że wypaliło :D

Opublikowano

Ale to było za proste. Mimo, że musiałem poszukać wzorów to znalazłem je wszystkie w 5 minut. Ostatnio kamery szukałem z pół godziny kiedy podałeś strony od 264 do 302 czy jakoś tak. Wtedy to jakiś challenge ;-;

Opublikowano

Będą trudniejsze :)

Tak jak pisałem, to tylko próbka :)

Opublikowano

To są jakieś jaja? @Vendrome

@Soanger

Czemu dzień po swojej odpowiedzi edytowałeś ją na poprawną, bez fragmentu informacyjnego o edycji posta? Bez sensu taki QUIZ gdzie Moderacja oszukuje, elo.

Jego pierwsza odpowiedź to:

[Materiał] Soldat + Opis.

Rozpoczęty przez Gość_Mounthains_* , 07 lip 2010

Nie ustawił sortowania według daty, tylko od razu z ostatniej strony. Ma o tyle lepiej, że może ukryć edytowanie posta, jako że ma plakietkę.

@Soanger -1

@Vendrome jak chcesz, to mógłbym Ci pomóc, z którymś działem. : d

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

Vendrome jako moderator tego działu może sprawdzić historię edycji posta(przynajmniej tak mi się wydaję), a uprawnienie do usunięcia dopisku edytowane przez o: xxx posiada ranga Best Member i z automatu przynajmniej u mnie jest zaznaczone, KidMod działu tsa nie ma z tym nic wspólnego, a posta edytowałem tak jak cała reszta, czemu mam być gorszy?

Zaraz dodam ten dopisek, bo drama się szykuje...

j

Opublikowano

Ludzie robicie znów dramę xp

mam 2 działy, w tym jeden jest dość dużym, pracuję w mpc news i mpc facebook, a do tego nie jestem botem i mam obowiązki domowe.

Tematy konkursowe staram się przeglądać codziennie, a co do quizu to teraz będzie troszkę inaczej, bo widzę że niektórzy tutaj oszukują :D

Opublikowano

Ja tylko nie rozumiem, po co GM, który ma chyba wszystkie uprawnienia na forum, uczestniczy w konkursie o plakietkę? Przecież on sam sobie taką może dać, a to jest tylko zabieranie punktów innym.

Opublikowano

Ja tylko nie rozumiem, po co GM, który ma chyba wszystkie uprawnienia na forum, uczestniczy w konkursie o plakietkę? Przecież on sam sobie taką może dać, a to jest tylko zabieranie punktów innym.

To, że ma taką rangę nie oznacza, że nie może się z nami pobawić. To jest właśnie wasza mentalność, tylko widzicie plakietki, a nie zabawę.

Opublikowano

To, że ma taką rangę nie oznacza, że nie może się z nami pobawić. To jest właśnie wasza mentalność, tylko widzicie plakietki, a nie zabawę.

Tak, zabawą jest spędzanie czasu do północy dla jakiejś kamerki. Super zabawa.

Opublikowano

Dla jednych to zabawa, dla drugich wyścig szczurów po plakietkę. Owszem, fajnie by było wygrać tą plakietkę ale płakać nie będę jeśli to nie ja wygram. Ja się fajnie bawię :)

Opublikowano

Ziomuś, ja się bawiej zajepierdoliście. Ranga na forum jest ważna. To dzięki niej ludzie Cię jakoś postrzegają. Beż niej jesteś randomem.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

Ziomuś, ja się bawiej zajepierdoliście. Ranga na forum jest ważna. To dzięki niej ludzie Cię jakoś postrzegają. Beż niej jesteś randomem.

Znaczy na to forum przyszedłem głównie by polecać telefony, ale jak jest jakiś konkurs to czemu nie? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...