Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs z odświeżonym działem Filmów użytkowników MPCforum - DYSKUSJA.

xVendrome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tylko nie rozumiem, po co GM, który ma chyba wszystkie uprawnienia na forum, uczestniczy w konkursie o plakietkę? Przecież on sam sobie taką może dać, a to jest tylko zabieranie punktów innym.

To, że ma taką rangę nie oznacza, że nie może się z nami pobawić. To jest właśnie wasza mentalność, tylko widzicie plakietki, a nie zabawę.

Tak, zabawą jest spędzanie czasu do północy dla jakiejś kamerki. Super zabawa.

Ziomuś, ja się bawiej zajepierdoliście. Ranga na forum jest ważna. To dzięki niej ludzie Cię jakoś postrzegają. Beż niej jesteś randomem.

Znaczy na to forum przyszedłem głównie by polecać telefony, ale jak jest jakiś konkurs to czemu nie? ;p

To nie rozumiem o co się spinasz? Nagrody w konkursach to tylko wisienka na torcie. Nie postrzegasz tutaj zabawy to nie bierz udziału, bo to jest bezcelowy wysiłek.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

przeciez ja wam nie kazuje siedziec po nocach i szukac kamerek, nikt nie wzial jeszcze udzialu w kat 4, mozna sie tym wybic dosc ostro 

wyslane z tabletu

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

przeciez ja wam nie kazuje siedziec po nocach i szukac kamerek, nikt nie wzial jeszcze udzialu w kat 4, mozna sie tym wybic dosc ostro 

wyslane z tabletu

Nikomu się nie chce robić filmu, a to z drugiej strony bezsensu, ponieważ zrobi jedna osoba i prawdopodobnie wygra cały konkurs :v Jeszcze jedna sugestia, może te kamerki w różnych godzinach? Mówię bardziej między 16 a 22, bo wrzucałeś je raczej koło godziny 21.

Opublikowano

Późnym wieczorem mam pewną rzecz do roboty, czasami w piątki/soboty mam spokój to siedzę dłużej, znów wcześniej też raczej nie ma jak bo o tej 15/16 dopiero wychodzę ze szkoły przy czym muszę jeszcze jakoś dojechać do domu, bo nie mam go na przeciwko :)

Wracam głodny i coś się muszę nauczyć jeszcze xp

Opublikowano

@Vendrome - oszukałeś mnie, nie dostałem punktu który mi się należy :(

Podaj dokładną datę założenia najstarszego obecnie tematu w dziale.

Kto był jego autorem?

Rozpoczęty przez Rodimop, 06 lip 2010 21:47

Nie było mowy o nazwie tematu... widać że mnie nie lubisz...

Opublikowano

Kto był jego autorem?

Punkt dostaję tylko pierwsza osoba, która to odgadnie.

j

Opublikowano

Chciałbym tylko poinformować że tymczasowo nie będzie kamer i quizu, najprawdopodobniej do jutra przez mojego zwalonego operatora internetów, ciągłe zrywy połączenia, net z prędkością 20kb/s i pół dnia oglądania informacji "Sprawdzanie połączenia internetowego" (#netiaspot #niepolecam)

Opublikowano

Kto był jego autorem?

Punkt dostaję tylko pierwsza osoba, która to odgadnie.

Dostały dwie! Valze też dostał mimo iż, szybciej odpowiedziałem.

Punkt był słuszny.

Opublikowano

@Vendrome ciekawy sposób prowadzenia konkursu.

"Bardzo proste pytanko:

Podaj dokładną datę założenia najstarszego obecnie tematu w dziale. Kto był jego autorem?"

"

Edytowany przez Vendrome, 12 kwiecień 2016 - 14:58.
a może tytuł, albo link do tego tematu? 0p"

Schowaj się z tym, bo śmiesznie to wygląda albo jak chcesz tytuł/link, to zaznacz to w pytaniu, bo sam wprowadzasz ludzi w błąd.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

Fakt, mój błąd, potem to poprawie... przepraszam :v

Opublikowano

gość jest jeden, musi ukrywać kamery, siedzieć przy temacie i ciągle odświeżać by patrzeć czy ktoś odpowiedział. publikuje posty na fanpage MPC, pomaga przy artykułach które będziecie mogli przeczytać, jest moderatorem dosyć dużego działu

a wy sie jeszcze do niego spinacie i mu wytykacie błędy?

jebnijcie sie lepiej w łeb i wyjdźcie z tego działu.

Opublikowano

gość jest jeden, musi ukrywać kamery, siedzieć przy temacie i ciągle odświeżać by patrzeć czy ktoś odpowiedział. publikuje posty na fanpage MPC, pomaga przy artykułach które będziecie mogli przeczytać, jest moderatorem dosyć dużego działu

Ty się jebnij, to jest tak samo jak Makin by miał by ci przyznać plakietkę, a przyznał by komu innemu.

Ja nic do @Vendrome nie mam. Tylko po co się wpierdalasz za przeproszeniem. Sprawa cię nie dotyczy i została rozwiązana, powiedział że poprawi to później.

Po prostu trzeba walczyć o swoje.

Opublikowano

1 punkt to bardzo dużo.

plakietka nie jest mi potrzebna do szczęścia. jedynie do zmiany nicku.

porównywanie 1 punktu w konkursie do plakietki. :')

"wpierdalam się" bo zachowujecie się jak cebulaki; "ej on mi nie dał tego a on mi nie dał tego i ma mi to dać bo jak nie to pójdę do admina"

mówię ostatni raz. popatrz na jego rangi, a dopiero wtedy komentuj i wywołuj drame.

Opublikowano

1 punkt to bardzo dużo.

plakietka nie jest mi potrzebna do szczęścia. jedynie do zmiany nicku.

porównywanie 1 punktu w konkursie do plakietki. :')

"wpierdalam się" bo zachowujecie się jak cebulaki; "ej on mi nie dał tego a on mi nie dał tego i ma mi to dać bo jak nie to pójdę do admina"

mówię ostatni raz. popatrz na jego rangi, a dopiero wtedy komentuj i wywołuj drame.

Zawsze jest możliwość że zabraknie mi tego punktu do plakietki.

Opublikowano

Nie jest ustawiony, nikt nie wie o której godzince wstawiam kamery, zapewniam i gwarantuje. Wszystkie chwyty są dozwolone, używanie wyszukiwarki, podglądanie innych szukających jeżeli nie są ustawieni na prywatny przy logowaniu :)

Opublikowano

To raczej ty się jebnij ćwierćmózgu. Jeśli ma dużo na głowie, to powinien zająć się jedną rzeczą, nie robić wszystko co popadnie.

Mierz siły na zamiary.

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

Miałbym jeszcze prośbę żebyście przestali się obrażać bo zamiast -% będą +%

Jest to mój pierwszy konkurs, który prowadzę, norma że jakieś wpadki się zdarzają (nawet i najlepszym), a problemy z internetem już nie leżały po mojej stronie.

Tak jak pisałem, wszystkie chwyty dozwolone.

PS. Jak już tak bardzo chcecie wygrać i się wybić to polecam kategorię IV, bo ostatni tydzień konkursu a nikt jeszcze pracy nie dodał :)

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale co do kamer to nie da się tak szybko tego znaleźć. Ledwo z półtorej minuty zajęło mu znalezienie tej kamerki. Rozumiem, że może to trudne nie było ale bez przesady...

Opublikowano

Zapewniam że się da ;)

Nie ukrywam aż tak bardzo... dobry sposób i masz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...