Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z insufficient permission modify power

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc mam taki problem, który polega na tym że nie mogę usunąć sobie client permisji ( i_client_needed_private_textmessage_power ) po próbie zminienia tego np. na 0, 74, remove, skip wyskakuje błąd ( insufficient permission modify power ). Błagam was pomóżcie mi ponieważ nie mogę nawet tego zrobić przez stronę hostingu.

Opublikowano

Z ostatniego zdania wyczytałem, iż masz serwer na hostingu ?

Jeśli edytowałeś domyślną strukturę Server Admina to musisz zreinstalować serwer bądź napisać ticketa to supportu usługodawcy.

Z błędy wynika ,że nie masz wystarczającej mocy edycji abyś mógł ją zmienić.

Opublikowano

zależy taki ma hosting, bo normalnie może on restartować teamspeak na stronie normalnie tylko zależy taki hosting.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Hosting to Net-speak.pl

z Tego co zrozumiałem musze Zrestartować serwer czy go zreinstalwać ?

Restart serwera nie pomógł 

Opublikowano

Zreinstalować bądź poprzez panel zmienić uprawnienia. Jak Ci nie będzie działało to zgłoś się do administacji net-speaka.

Opublikowano

W panelu masz taką opcję jak zresetuj klucz uprawnień? Czy coś takiego. 

Dawno nie korzystałem z netspeak'a i mogę się mylić.

Pytanie.. Co mu da że sobie zweryfikuje klucz? .. Skoro dalej nie będzie miał tych uprawnień..

Jedynie co możesz zrobić to zreinstalować całego TeamSpeak'a bądź napisać do nich 'Centrum Pomocy' żeby Ci nadali te uprawnienie i to tyle.

Opublikowano

Pytanie.. Co mu da że sobie zweryfikuje klucz? .. Skoro dalej nie będzie miał tych uprawnień..

Jedynie co możesz zrobić to zreinstalować całego TeamSpeak'a bądź napisać do nich 'Centrum Pomocy' żeby Ci nadali te uprawnienie i to tyle.

Wprowadzasz w bład, nie czytałeś chyba wszystkich postów/tematu.

To samo.

Po prostu zresetuj uprawnienia na swoim ts'ie. Da Ci nowy key do SA, który będzie "działający"

To samo.

# Naprawione, edycja uprawnień poprzez panel na net-speaku. Tyle

Opublikowano

W panelu masz opcje Uprawnienia i Grupy, tam dodaj nową grupę i utwórz z szablonu Server Admin, utworzy ci nową grupę z uprawnieniami Server Admin, a klucz będzie w generatorze lub możesz się dodać do tej grupy prosto z panelu ale musisz być na serwerze.

W razie problemów napisz im ticket w Pomoc online, zrobią co trzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...