Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zyain by [BlazeGN]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9VTLmgi.png

Zyain is a new creation of the BlazeGN team. With a reputable and honorable staff that believes in their unique vision of how a server should be run, Zyain is an authentic and unique experience like no other Silkroad server.
Zyain provides content up to the latest official iSRO Cap. The server runs completely bug-free with a lot of custom features compared to iSRO. Zyain will eventually go a completely new content direction compared to the iSRO servers post-launch. This, coupled with the amazing features will set us apart from any other Silkroad server.

CAP 125/ EXP 10/ PTY 15/ QST 20/ JOB 7

RUSZYŁ WCZORAJ (2/04) O 21

http://www.zyain.com/

V86CyV2.png

WSZYSTKIE INFORMACJE  NA : http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/4030840-blazegn-introducing-zyain-just-play.html

"When this day is through I hope that I will find
That tomorrow will be just the same for you and me"

isro '07
giphy.gif

Opublikowano

Całkiem ciekawy serwer. Wbudowany bot w grze. Fajnie by bylo gdyby tak zostało. Jedna postac na jednego gracza. Póki co nie dziala zaden bot choć ponoć gm ma dodać mozliwość uzywania Phbota. Jak co piszcie w grze. Nick Rozkurwiacz. 

Opublikowano

Serwer jak najbardziej spoko, exp i sp za questy, za frico full avatar losowy, 2x premka plus (jedna na start druga po relogu jak wbije sie 80 lvl) świnia 28 dni na start i co najważniejsze 1 postać na pc :) Nie ma goldbotów itp. Skile z Sro-R. Ogólnie polecam fajnie się gra. ING Redox

Opublikowano

Póki co nie znajdziesz bo server off :

Dear Zyainists,

You may have noticed that the server is going up and down the past few hours.
This is due to a DDOS attack on our server.

Rest assured, we are working on a solution and hope to have the server up and running really soon.
Please, don't spam our forums about the ETA.

We are very sorry for the problems, we are doing our best so that you can enjoy Zyain as it was advertised.

Regards,
BlazeGN Staff

P.S. Z tego co paimętam "Rozkurwiacz" naliczył 4 albo 5 polaków.

Opublikowano

Polaków naliczyłem gdzies z 6ciu włącznie ze mną. Serwer na prawde sie fajnie zapowiada. Jedna postać na osobe i spoko. Wczoraj fajnie w party bez bota sobie pykałem z ludzmi. Szkoda ze jakis problem z serwerem mają, mam nadzieje ze nie odstraszą tym ludzi i ze wszystko wroci do normy ;p

Guild polskiej jeszcze nie ma ale pasowałoby zrobić. Może ogarne tylko poki co mam za maly lv na to :P

Opublikowano

serwer podobno ma być ONLINE koło 21 może trochę wcześniej może trochę później

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

ile osob gra ogolnie ? to juz open jest ? czy beta ?

wczoraj było 200+ pojedynczych graczy, ogólnie serwer ma bardzo duże zainteresowanie na epvp. Ponad 50 tyś wyświetleń i 1,5k postów. myślę że z dnia na dzień bd coraz więcej osób.. electus sie wkurzył i zaczął ich ddosować

Opublikowano

Jak na moje to serwer bije elektusy i inne kaktusy na łeb na szyję. Bez spiny ludzie ciągle dochodzą :) a 200 osób na start (bez multi kulti account) to dobry wynik, no i nie uświadczymy tu ludzi na afku którzy nakurwiają jak Sebastian z kapitana bomby bez celu i weny w mobki. + Fajny itemki co 10 lvli i na start ;D normalne avatary a nie jakieś gówno z 2 magic options ^^

Opublikowano

serwer jest check, nie ma inspekcji czyli coś bd się dziać. mogą go za chwilę włączyć

Opublikowano

serwer jest online

Opublikowano

wpadne w sobote jak sie przespie po nocce. Napewno zagram :). Moze ktos kojaży Dexter&Dycia&ADHD_DeDe

PS kim polecacie pograc dawno nie grałem w silka tym bardziej na takim capie

Edge-1.png
Opublikowano

Myślałem, że już nigdy nie wróce do silka, ale jednak niedługo wejde na server :D

DA KTOŚ LINKA DO DZIAŁAJĄCEGO BOTA? TU ALBO NA PRIV.

Opublikowano

Dear Zyainists,

Zyain will be under inspection within 10 minutes to apply patch April 6 2016 V1

[Patch List]

1: Ingame bot bard skills and other chars bug crash fixed.
2: Improved the ingame bot with the Pet.
3: Improved the server stability.
4: ASYNC the client quests to match with the server.
5: Enabled multiclient just run silkroad.exe after you login in first (2 per pc).
6: Part HP/MP not getting refreshed fixed.
7: Improved the client stability.
8: RTTEXTURE thread for WIN7+ crash bug fixed.
9: Fixed memory leak bug in client.
10: Decrease the client CPU usage.

Bot jest wbudowany w sro inne póki co nie działają z tym serwerem.

P.S. anza jak chcesz grać normalnie to jakiś chinol bo system skili jest tutaj z sro -r. Czyli bless znika jak zmienisz broń z cler roda :) + trzeba mieć małego gapa żeby sp stykło :)

Opublikowano

Serwer jest online na stronie widze ze gra około 200 osób a ja nie moge odpalić lunchera. Wyskakuje mi ciagle komunikat ze niby jest offline... Nie wiecie oco kaman?... 

Opublikowano

Nie mam pojęcia ale z tego co widzę nie tylko ty masz ten problem. Wyłącz all antywiry i firewala, wypakuj klienta na nowo i uruchom jako administrator może pomoże w co wątpię. 

Opublikowano

dziwne w c**j przeciez normalnie gralem caly czas.. Dopóki nie zjebali cos z serwerem co go rozłączyło na jakis czas i naprawiali.. Od tego czasu po naprawie serwera jest problem.. Wczenisiej luncher mi sie wlaczyl.. To bylo gdzies o 14.. Ale tak samo probowalem w c**j razu i dopiero zaskoczyl teraz siedze i wlaczam non stop ale nic z tego.. sciagam clienta na nowo moze cos pomoze..

Opublikowano

sciagnalem na nowo rozpakowalem i to samo.. inne sro ktore mam na dysku dziala normalnie bez problemu.. Bardzo dziwne.. Nie wydaje mi sie by to byl problem z mojej strony.. Nigdy z zadym silkiem nie mialem takiego problemu.. Ma ktos jakis pomysl?

Opublikowano

Jakies wiadomosci co  do gildi?

"When this day is through I hope that I will find
That tomorrow will be just the same for you and me"

isro '07
giphy.gif

Opublikowano

Co ta administracja serwera odwala to kpiny jakieś ... Ludziom się gra nie włącza olewają to ciepłym moczem ... Lagi co chwila jak diabli że się grać nie da, olewają to ... nie mam pytań 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...