Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się jakoś sprawdzić czy na grze (wersji pudełkowej) kod jest nadal ważny da się to sprawdzić? Bo nie chcę kodu użyć.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Jeżeli wydawca gry przewidział możliwość sprawdzenia takiego kodu, to musisz poszukać na rekomendowanej stronie podanej na pudełku. Jeżeli takiej nie ma, no to niestety szansa sprawdzenia takiego kodu jest znikoma.

Opublikowano

Jeśli jest kupiona w sklepie nie ma problemu , zgłasza się reklamację i dostaje nowy dobry kod. Stary kod jest dezaktywowany. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jeśli jest kupiona w sklepie nie ma problemu , zgłasza się reklamację i dostaje nowy dobry kod. Stary kod jest dezaktywowany.

C***a prawda. Kupiłem kiedyś grę w sklepie x, z zuzytym kodem. Do dzis od kilku lat nie dostalem ani kodu ani kasy.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Kupiłem kiedyś grę w sklepie x, z zuzytym kodem. Do dzis od kilku lat nie dostalem ani kodu ani kasy.

Zgłaszałeś producentowi?

Opublikowano

Pewnie zapomniał zgłosić reklamacji, można od razu  w ciągu 14 dni od zakupu albo co myślący ludzie zgłaszają sobie do supportu, robią zdjęcie zakupionej gry, rachunku i seriala w zamian dostraja nowy. 

Wychodzi na to że wcale nie zgłaszał 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

support steam i origin udzielą takiej informacji

z innymi serwisami nigdy nie próbowałem 

Taa, zgaduję, że w takiej sprawie, będą odpisywać 2-4 tygodnie. Jedynie szybko zajmują się skradzionymi kontami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...