Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiran2.pl [Dedyk][Medium]

AcziQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Pliki netmetin, ta sama waluta, ten sam panel ( tylko usuniete niektore opcje)

Lr5ehdS.png

2. Darmowa grafika

3. Mapy te same co na NetMetin.

Podsumowując, gotowiec z MPC, lekko przerobiony - czyli jak zarobić hajs po najniższej linii oporu.

Zgaduje, że sourca na oczy nie widzieliście.

@ Q

Była beta? 

2Ih6ff4.png

Opublikowano

Ja podziękuje za grę, mogliście zrobić normalny serwer, a nie jakiś szajs, to się nadaję na hamachi, a nawet nie.

Opublikowano

Jak dla mnie do jest za dużo administracji i nie wiem, czy każdy z tych gm jest doswaczony, bo to naprawdę "no-name".

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Może zagram ale mam jedno pytanie. Dlaczego nie pokazałeś wszystkiego na prezentacji? Ludzie wolą wiedzieć na czym będą grać :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Ts będzie rozszerzony, forum będziemy przenosi na IP board, serwer to nie NM a to że odwzorowalismy go w dużym stopniu to tego nikt nam nie zabroni ;)

Opublikowano

Ts będzie rozszerzony, forum będziemy przenosi na IP board, serwer to nie NM a to że odwzorowalismy go w dużym stopniu to tego nikt nam nie zabroni ;)

Proszę Cie myślisz że ktoś w to uwierzy? Po pierwszym spojrzeniu widać, że to pliki NetMetin udostepnione na MPC. Sam mam je na vpsie i odrazu widze, że to jest to. Jeśli dalej sie upierasz, że to nie NetMetin pobiore sobie waszego clienta i Ci to udowodnie.

2Ih6ff4.png

Opublikowano

Korzystałem z tych samych Sf co netmetin;) i ten sam client i z mojej strony podziw dla twórców NM bo wiem ile pracy ich jak i mnie kosztowało z tych plików coś zrobic

@Edit

Nie chcesz nie graj :) ja Cie zmuszał nie będę

Opublikowano

Korzystałem z tych samych Sf co netmetin;) i ten sam client i z mojej strony podziw dla twórców NM bo wiem ile pracy ich jak i mnie kosztowało z tych plików coś zrobic

@Edit

Ale ty nie korzystałeś z tego co oni. Bo oni na początku korzystali z czystego clienta i czystego source, a ty wziales poprostu ich robote i delikatnie przerobiłeś.

Ale mnie tu nie chodzi o granie czy nie granie, jeśli korzysta się z gotowych plików to powinno być to zawarte w prezentacji. Bo jest to robione na plikach NetMetina i tu nie ma wątpliwości, troche jest zmienione to fakt, ale nie powinno się robić ludzi za przeproszeniem w c***a, bo to wygląda poprostu na sposób szybkiego zarobku bez dużego nakładu pracy.

@ Wyłączam sie z dyskusji, już powiedziałem co miałem powiedzieć.

2Ih6ff4.png

Opublikowano

@Edit

Ale ty nie korzystałeś z tego co oni. Bo oni na początku korzystali z czystego clienta i czystego source, a ty wziales poprostu ich robote i delikatnie przerobiłeś.

Ale mnie tu nie chodzi o granie czy nie granie, jeśli korzysta się z gotowych plików to powinno być to zawarte w prezentacji. Bo jest to robione na plikach NetMetina i tu nie ma wątpliwości, troche jest zmienione to fakt, ale nie powinno się robić ludzi za przeproszeniem w c***a, bo to wygląda poprostu na sposób szybkiego zarobku bez dużego nakładu pracy.

Czystego source? i Clienta? Wyszystko to mortyriusz ;d

Opublikowano

@Edit

Czystego source? i Clienta? Wyszystko to mortyriusz ;d

Dobra whatever, tu masz racje, ale to nie zmienia faktu że robiłeś na plikach NetMetina i tyle. Skończmy na tym, szkoda zaśmiecać bardziej prezentacji.

2Ih6ff4.png

Opublikowano

No ludzie nie ma co płakać,marudzicie,że pliki z NT ale czy to ważne?

Po prostu nie chcecie grać to oszczędźcie sobie jak i Administracji czasu poświęconego na odpisywanie,że serwer to kopia i inne badziewia tego typu.

Nie podoba się? Nikt was nie zaprasza.Ja osobiście wejdę,pogram i zobaczymy co dalej.Pozdrawiam.

Opublikowano

16. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz dokładny jego skan.

Opublikowano
Nie zagram z kilku powodów: 

-6/7 bon

-wbijanie skilli na P kamolami

-zbrojka na ostatni poziom mogłaby być "ładniejsza" (jestem dziewczyną i zwracam uwagę na takie rzeczy  :D )

-średnie i umki w broniach pvp

-brak dungeonów

-błędy językowe w prezentacji (to trochę świadczy o administracji)

Dobrym pomysłem jest możliwość wydropienia smoczych monet w grze, podobają mi się także kolorowe bojowniki  ;) W każdym bądź razie powodzenia  ;)

Opublikowano

Serwer nie zachęca do gry, a prezentacja tym bardziej. - Chyba nie muszę podawać wielu powodów, głównym jest dodanie byle jakich setów, byle jakich fryzur i byle jakich dodatków nic nowego nie wnoszących. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...