Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę pomocnikiem na serwerze minecraft!

Kacprelop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam na imię Kacper i mam 15 lat, jestem po mutacji i interesuję się siatkówką i w przyszłości chciałbym iść w tym kierunku. Od pewnego czasu bardzo interesuje mnie praca w administracji na stanowisku "Pomocnik". Mam duże doświadczenie, ponieważ przyszło mi pracować na dwóch serwerach w administracji na stanowisku "Strażnik". W Minecraft'a gram od wersji 1.5, więc już całkiem długo. Dobrze teraz wypiszę moje wady i zalety  :)

WADY :

1. Moją największą wadą jest to, że jestem trochę nieśmiały, ale cały czas nad tym pracuję i jest już coraz lepiej.

2. Drugą wadą jest to, że czasami stresuję się rzeczami, którymi tak naprawdę nie powinienem i stres w takich sytuacjach jest niepotrzebny.

ZALETY :

1. Jestem spokojnym, opanowanym człowiekiem.

2. Bardzo dobrze potrafię porozumiewać się z graczami.

3. Mam bogaty zasób słownictwa i ortografię opanowaną w stu procentach.

4. Jestem bardzo pracowity i z wielką dokładnością, powagą wykonuje powierzone mi zadanie.

Teraz chciałbym napisać co oferuję i jakie są moje wymogi  :)

CO OFERUJĘ :

1. Duże doświadczenie, czego potwierdzeniem może być mój mały kanał na yt  :D - https://www.youtube....E72RHGTVKLOxGWg

2. Spokój, opanowanie w sytuacjach, które tego wymagają.

3. Dobry kontakt i porozumiewanie się z graczami, oraz innymi członkami administracji.

4. Ogromną pracowitość

5. Pomoc w każdej możliwej sytuacji.

6. Skype - kacprelop1, identyfikator : Kapereq

7. GG - 57928151

8. Jeżeli trzeba, to również TS3   :)

9. Umiem dobrze budować  :)

10. Humor  :D

CZEGO OCZEKUJĘ :

1. Miłej atmosfery, szacunku, i dobrych kontaktów wszystkich członków administracji.

2. Serwera na wersję od 1.7 - 1.9

3. Może to dziwne, ale chciałbym aby rangi miały swój określony wygląd, chciałbym, żeby ranga pomocnika wyglądała tak : |Pomocnik| - te kreski po bokach najlepiej, aby się migały, migotały i miały kolor biały, ranga kolor jasno-czerwony i pisanie na czacie też jasno czerwony, nick, ranga, pisanie najlepiej pogrubione, wiem, że to dziwne, ale zależy mi :P, jeżeli jest już zrobione inaczej, to nie ważne, nie musi być tak jak ja chcę   :D

4. Serwer nie musi być gotowy, może być w trakcie tworzenia.

5. Bez hamachi.

6. Dużą ilość slotów 100+

7. Trybu PvP na serwerze.

Czuję, że to tak naprawdę chciałbym robić, można powiedzieć, że jest to takie "Powołanie" do takiej pracy. Obiecuję, że  nie zawiodę. Nie chcę od nikogo żadnych wynagrodzeń w postaci pieniędzy, chcę po prostu to robić i bardzo mi na tym zależy.

Kacper  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...