Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorem lub pomocnikiem na serwerze :D

Kacprelop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam na imię Kacper i mam 15 lat i interesuję się siatkówką i w przyszłości chciałbym iść w tym kierunku. Od pewnego czasu bardzo interesuje mnie praca w administracji na stanowisku "Pomocnik", albo "Moderator" Mam duże doświadczenie, ponieważ przyszło mi pracować na dwóch serwerach w administracji na stanowisku "Strażnik". W Minecraft'a gram od wersji 1.5, więc już całkiem długo. Dobrze teraz wypiszę moje wady i zalety :)

WADY : 

1. Moją największą wadą jest to, że jestem trochę nieśmiały, ale cały czas nad tym pracuję i jest już coraz lepiej.

2. Drugą wadą jest to, że czasami stresuję się rzeczami, którymi tak naprawdę nie powinienem i stres w takich sytuacjach jest niepotrzebny.

ZALETY : 

1. Jestem spokojnym, opanowanym człowiekiem.

2. Bardzo dobrze potrafię porozumiewać się z graczami.

3. Mam bogaty zasób słownictwa i ortografię opanowaną w stu procentach.

4. Jestem bardzo pracowity i z wielką dokładnością, powagą wykonuje powierzone mi zadanie.

Teraz chciałbym napisać co oferuję i jakie są moje wymogi :)

CO OFERUJĘ : 

1. Duże doświadczenie.

2. Spokój, opanowanie w sytuacjach, które tego wymagają.

3. Dobry kontakt i porozumiewanie się z graczami, oraz innymi członkami administracji.

4. Ogromną pracowitość

5. Pomoc w każdej możliwej sytuacji.

6. Skype - kacprelop1, identyfikator : Kapereq

7. GG - 57928151

8. Umiem dobrze budować :)

8. Humor :D

CZEGO OCZEKUJĘ : 

1. Miłej atmosfery, szacunku, i dobrych kontaktów wszystkich członków administracji.

2. Serwera na wersję od 1.7 - 1.9

3. Może to dziwne, ale chciałbym aby rangi miały swój określony wygląd, chciałbym, żeby ranga moderatora wyglądała tak : |Moderator| - te kreski po bokach muszą się mienić, mieć biały kolor, a ranga zielony, moje pismo też musi mieć kolor zielony, ranga pomocnik musi wyglądać podobnie |Pomocnik|, nawiasy też muszą się jakby mienić, migotać, ranga mieć kolor jasny czerwony i moje pismo musi być koloru jasno czerwonego. W obu przypadkach nick i pisanie na czacie pogrubione, wiem, że może to dziwne wymaganie, ale naprawdę mi zależy.

4. Serwer nie musi być gotowy, może być w trakcie tworzenia.

5. Bez hamachi.

6. Duża ilość slotów.

To tyle! Mam nadzieję, że ktoś odpowie na ten temat i mnie w nim uszczęśliwi :D Czuję, że to tak naprawdę chciałbym robić, można powiedzieć, że jest to takie "Powołanie" do takiej pracy. Rozpatrzę każdą propozycję, która zostanie mi zaoferowania. Z góry dziękuję za wszystkie zgłoszenia! Pozdrawiam.

Kacper :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przenoszę do kosza na prośbę autora (pw).

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...