Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik Twojego forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam absolutnie żadnego problemu, że @SinC się uczy i nie potrafi wszystkiego zrobić, a niektóre rzeczy tłumaczyć musiałam mu ja, ale jest to osoba niezrównoważona psychicznie.
Jako technik forum czuje przeogromną władzę i robi wbrew swojemu przełożonemu, stawia forum po prostu pod siebie, jak mu pasuje - nie liczy się ze zdaniem zleceniodawcy.
Ponadto wtrąca się w sprawy organizacyjne, a utrata przez niego funkcji skutkuje zburzeniem całego forum, pomimo wkładanego wysiłku innych.
Jeśli ktoś szuka słabego technika, po którym będzie musiał poprawiać i liczy się, że negatywne słowo w jego stronę będzie skutkowało utratą forum to polecam, jednak dla tych normalnych osób serdecznie NIE POLECAM
Pragnę zaznaczyć, że pozbawiając @SinC funkcji należy sprawdzić cwaniaczka, ponieważ zakłada x kont dając sobie prawa, aby później wkraść się na forum i jak wspomniałam wyżej wszystko zniszczyć. 

Reasumując: Jest to osoba nie godna żadnego stanowiska na forum/w grze, a swoimi "fochami" pokazuje mentalność małej dziewczynki, której ktoś ukradł lizaka. 
Do samego autora: Nabierz odrobinę dystansu i przede wszystkim dorośnij - 17 lat to widocznie w twoim przypadku za mało na poważne stanowiska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...