Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam 45 ninje dagera i staty 90 zręczność 62 atak i po 3 w wit oraz int. Pytanie brzmi w co teraz ładować może 2 sila 1 wit albo wszystko w sile a potem wit??

Z góry dzieki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

coż ty zrobił ze statami ://... ładuj w zwinność i wita na maxa dopiero na siłę... nakupuj trochę pigułek bo z statami strasznie u ciebie nic w wit nie dac?

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Kup piguły bo masz zjebane staty... i dej dużo w wita.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

No to chyba zjebałem xD bo kolega mi tak powiedzial ze pod pvp a ja bocilem i dodawałem czyli co teraz all w wit? a jak resetne to jak brać? Chce żeby postać była bardziej do pvp ustawiona.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ty chyba najebany byłeś jak staty dawałeś na DAggU daje sie 2 dex 1 vit -_- ale nic ... IS rest statów

Zapraszam do s6 Jinno mam tam daggera z eq + 9 xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

potem dajesz do końca vit i potem max str i potem pe na maxa i koniec :D licze na plusika

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Żle mu doradzacie ;( To ma być postać do pvp ;) Str bardziej mu się przyda bo lepiej szybciej kogoś wykończyć niż czekać aż ktoś cb wykończy !!!!

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

Ten bulid jest pod pvp idealny a panowie UP którzy daggiem wbili pewnie max 30 lvl niech łaskawie stulą japę :D Jak już mówiłem bulid jest idealny bo jesteś kosa - odpalasz skille potem troche pomachasz ładujesz krycie + zasadzka dobrze wymierzona i WIN :D Tylko jest jedno ale: Bez bonów na HP i NNO to już nie jest takie dobre. Więc na razie radze zainwestowac w HP w butkch, naszyjniku, kolce jakiś ABS, NNO możesz później :D

2vjooye.png

Nie bądź żyła daj +++

:D

[Tut] Zarabianie na całkowitym legalu na PL!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...