Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Mam w planach zrobić serwer podobny do DW Super ( powinniście kojarzyć ) . 

Chodzi o to że będe robił zapisy do wiosek których jest 2 . W każdej z wiosek będzie po 5 osób .

Będzie to polegało na tym że w wiosce , drużyna będzie musiała zrobić jak najładniejszą wioske ( jeżeli chcecie ) . Wioski będą dosyć daleko siebie , a komend takich jak warp , spawn czy sethome nie będzie ! . Co tydzień organizowana będzie wojna wiosek , nie będzie się niszczyło wiosek ponieważ zorganizuje do tego specjalny teren aby nie niszczyć wasz domów . EQ oczywiście będzie trzeba posiadać swoje . Postaram się też zorganizować jakiegoś TS'a żebyście sobie mogli pogadać ale to raczej dopiero na 2 edycji ponieważ na razie , jakby to powiedzieć , nie mam na to funduszy , Więcej napisze i wytłumacze w prezenatcji ponieważ narazie nie mam nawet kupionego serwera , lecz "Stone World" Powininen wystartować już za 2 tygodnie w sobote . Z góry mówie że nie będzie żadnego administratora prócz mnie oczywiście ( ja nie biore udziału w grze , sprawdzam tylko czy ktoś nie cheatuje i ulepszam dla was serwer ) . Pluginów nie będzie na pewno dużo ( przewiduje jakieś 4- 5 ) Pozdarwiam . Spodoba wam się takie coś ?? :D 

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

było, dirtowa kraina.

;)

Spodobało, ale tylko pod banderą TheMatts

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

To że było to znaczy że nie mogę ja spróbować ?? :D Tak to zrozumiałem ;p

Mam na prawde ciekawy pomysł na serwer , i chcę żebyście się WY dobrze bawili . 

Proszę dać mi szanse się wykazać .

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Ciekawy pomysł, jeden już z takich serwerów już był/jest (nie pamiętam czy upadł czy jednak walczy ;3). Jeżeli masz siłę i youtuberów - proszę otwórz ;)

Mój sprzęcik:

CPU: Intel i5-4460 , Płyta: Gigabyte GA-B85M-D3H-A, GPU: EVGA GeForce GTX 970 4GB, Cooler: Arctic Freezer 7Pro REV.2, Zasilacz: Thermaltake Smart SE 530W,

HDD: WD Blue 1TB, Obudowa: Zalman Z3 Plus,  RAM: HyperX Fury 2x4GB

Opublikowano

Gigos, zapewne chodzi mu o to że znów wszystko zsczyna zmierzać w kopie.

Poza tym dirtowa kraina miała to coś, tutaj tego nie widze.

Znów pvp i typowy sv o ile nie gorzej, tamten serwer był dla relaxu a tutaj ciezko bedzie

TEMAT

Opublikowano

Gigos, zapewne chodzi mu o to że znów wszystko zsczyna zmierzać w kopie.

Poza tym dirtowa kraina miała to coś, tutaj tego nie widze.

Znów pvp i typowy sv o ile nie gorzej, tamten serwer był dla relaxu a tutaj ciezko bedzie

Tu nie będzie pvp ! Jedynie co tydzień o 20:00 będzie wojenka , w innym świecie ( teleport poprzez komende ) i każda z wiosek będzie miała do zbudowania twierdze i potem walka . Ten serwer też jest dla relaksu :) ( Będzie) Zapewniam .

Dirtowa Kraina upadła, więc... chętnie bym zobaczył serwer w wykonaniu kogoś innego.

Powodzenia!

Dzięki !

Ciekawy pomysł, jeden już z takich serwerów już był/jest (nie pamiętam czy upadł czy jednak walczy ;3). Jeżeli masz siłę i youtuberów - proszę otwórz ;)

siłe mam a youtuberzy nie potrzebni . To jest serwer dla 10  osób + mnie czyli slotów 11 a jeżeli będziecie chętni tak jak na serwer innego użytkownika " Dirtowa Kraina" to nawet będe musiał zrobić kolejne 2 wioski i powiększyć sloty . 

Zapewne wbije i zobaczę :)

Zapraszam ! :)

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Moglbym Dolaczyc mam 13 lat ale nie mam skina w MC

;) ;) ;) ;) ;)

Zgloszenia beda przyjmowane tylko pod publikacja pozniej . Ale nie jestem pewien ale w jakichś 25% zrobie ten serwer tylko dla Premium . Pożyjemy zobaczymy . 

Chciałbym jeszcze poinformować że jestem już po skonfigurowaniu pluginów pod serwer . Teraz trzeba go tylko zakupić .

A teraz biore sie za robienie mapki :D

Pozdrawiam .

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Dla premium byłoby super, albo dodaj NP a dla Premium daj jakieś dodatki ;)

będzie jakaś nagroda za zakupienie konta

Do wszystko musze kilka razy przemyśleć , nie da się tak wszystkiego szybko i byle jak zrobić . Chcę by każdy był zadowolony i żeby nie było żadnych bugów, ponieważ nie chce startować kilka razy bo to nie jest moim celem . Nie wiem czy "Dirtowa Kraina " jeszcze stoi ale wiem że miała 2 starty bo na pierwszym z nich było pełno bugów i przez to nie było tyle graczy na drugim starcie . Ja dołoże wszelkich starań bym nie musiał powtarzać losu "Dirtowej Krainy" Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie . 

Aktualizacje przed startem - v 0.2 

- Dodałem range dla mnie Prezydent

- Przed nickiem gracza będzie pisało do której wioski należy .

Postanowienia co do serwera : 

- Serwer na wersje 1.8 .

To na tyle z rzeczy które się zmieniły . Życzę wam miłej niedzieli . 

@edit Oto ankieta na temat pkuginu "Trade"

http://strawpoll.pl/1889

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

@Giggos07
Dlaczego Dirtowa Kraina (1) miała tyle bugów. Ponieważ od 1.8 whitelist'a jest spiepr***a. Jak kogoś dodawano do whitelisty i tak nie mógł wejść.
2 edycja była super! Start się udał. Gracze grali. Ale minęło parę dni, grało 4 graczy, później 0...
Mam nadzieje że los D.Krainy się nie powtórzy. Jeszcze raz życzę powodzenia!

Opublikowano

@Giggos07

Dlaczego Dirtowa Kraina (1) miała tyle bugów. Ponieważ od 1.8 whitelist'a jest spiepr***a. Jak kogoś dodawano do whitelisty i tak nie mógł wejść.

2 edycja była super! Start się udał. Gracze grali. Ale minęło parę dni, grało 4 graczy, później 0...

Mam nadzieje że los D.Krainy się nie powtórzy. Jeszcze raz życzę powodzenia!

Dołożę wszelkich starań, by tak nie było .

Poszukuje 4 Beta Testerów . Piszcie koniecznie na PW , inaczej zgłoszenia nie przyjmuje . 

Oto co macie napisać mi na Prywatnej Wiadomości :

- Launcher (Premium/NoPremium)

- Troche o sobie

- Doświadczenie .

Tylko takie zgłoszenia będę przyjmował .

Pozdrawiam :)

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Refresh

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Odświeżam

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

ref

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Dobry pomysł ;D Ja bym chciał pograć na takim serwerze tylko na 1.7.X D: Coś mówiłeś o ts3 ja taki posiadam i nikt na nim nie jest więc moglibyśmy pogadać i pograć 

Opublikowano

Póki co projekt wstrzymany ze względu problemów związanym z hostingiem . 

Na prawde przepraszam , w przyszłym tygodniu powinno udać się wystartować!

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Lepiej by było gdy home będzie

Pomyśle .

Rozmawiałem z BOK , ponieważ troszke się zdenerwowałem i ich pomęczyłem aż w końcu odpisali .

Dołożą wszelkich starań żeby naprawić problem . ( Coś tam im się dzieje i nie tylko ja to mam )

Jeżeli uda im się to w sobote naprawić to startujemy w poniedziałek !

Pojawi się jeszcze prezentacja serwera . 

Dodam że wyznaczyłem miejsce na wioski , odpowiednio skonfigurowałem pluginy (za dużo to ich nie bylo [5 xD]) .

Taka prawda, że pozostało mi już tylko czekać aż ten głupi błąd naprawią .

Kolorowo co nie ^^ ? :D

Pozdrawiam was gorąco i serdecznie , trzymajcie sie ! :)

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

a mógłbym wiedzieć jakie to są pluginy bo bardzo chcem aby był plugin na to aby nikt nie mógł otwierać nie swoich skrzynek

Plugin LWD . Blokuje on otwieranie skrzynek oraz drzwi przez kogoś innego niż ten kto je postawił .

Pomogłem?! Daj + ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...