Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beata Szydło w antyrasistowskim klipie.

Gość Marceli99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twarz Beaty Szydło wystąpiła w niemieckim klipie antyrasistowskim.

Patrząc na ilość pozytywnych ocen pod filmem jestem zdania, że niemcy lada moment upadną i będzie trzeba znów zdobyć Berlin. :v Tylko tym razem będzie trzeba go wyzwolić od muzułmanów, poza tym klip jest beznadziejny i nie w moich klimatach 2/10, mimo tego ciekawa sprawa.  xD

Opublikowano

­No debile co to dużo mówić. Tak jak już ktoś napisał, szkopy mają to do siebie, że co kilkadziesiąt lat mają skrajne odchyły. Do 45 byli skrajnie w prawo a teraz chorobliwie w lewo. Jak się to skończyło 70 lat temu to każdy wie ale jak teraz to nie mam pojęcia.

Cyrk.png

Opublikowano

Czy tego aby czasem nie gra zespół Rammstein  :v ? Tak poza tym, ten utwór jest formą satyry.

PS. Niemcy już są skończone.

Opublikowano

Rzygać się chce jak widzę takie gówniarstwo piszące o rasizmie do teledysku który kompletni nie odnosi się i nie nawiązuje do rasizmu czy antyrasizmu. To kpina z Niemców i ich poczucia wyższości nad innymi i ze stereotypów jakie sobą reprezentują. Nie podpinajcie piosenki z kabaretu pod politykę. 

widać działa propaganda i przekręcanie faktów zwłaszcza w wykonaniu ludzi którzy nawet pojęcia nie mają o czym jest mowa, potem  w swoich wypowiedziach usiłują szczerzyc czy przypisywać  rasistowskie poglądy.   ( do tych co nie znają niemieckiego to jest komentarz do komentarzy pod filmem, zwłaszcza tych co pisali Polacy ) 

Nauczcie się barany języka byście przynajmniej zrozumieli jakie są słowa! Klip nie jest antyrasistowski, jest antyniemiecki z przymrożeniem oka. 

klejmagic  autorem jest satyryk i zrobił wszystko w klimatach Rammsteina, nawet tytuł do zespołu nawiązuje   ;)

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wydaje mi się, że te słowa są trochę ironiczne. Rammstein nie dałby się wciągnąć w coś takiego na serio. xp

To nie Rammstein, nie ma nic z tym wspólnego poza klimatami jaki ma w swoich piosenkach. Posłużył jako wzór i świetnie to wyszło komikowi. ;)  

Na spokojnie jak wzornik może też posłużyć na równi z Rammsteinem też szwedzki zespół Sabaton z klimatami.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wydaje mi się, że te słowa są trochę ironiczne. Rammstein nie dałby się wciągnąć w coś takiego na serio. xp

To nie Rammstein, nie ma nic z tym wspólnego poza klimatami jaki ma w swoich piosenkach. Posłużył jako wzór i świetnie to wyszło komikowi. ;)

Na spokojnie jak wzornik może też posłużyć na równi z Rammsteinem też szwedzki zespół Sabaton z klimatami.  

To brzmi baaardzo podobnie, ale faktycznie, głos się trochę różni, ale na pierwszy "rzut oka" to kojarzy się tylko z tym zespołem. xD

Opublikowano

Obejrzałem ten klip i tak zastanawiam się, czy niektórzy ludzie postradali zmysły. Temat tabu to bajka, ale takie nawiązywanie do obecnej sytuacji bardziej podchodzi pod jakieś totalitarne rządy.

Opublikowano

Zawsze wiedziałem że aktualnie niemcy są bardziej pojebane od polski i usa razem wziętych.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Rzygać się chce jak widzę takie gówniarstwo piszące o rasizmie do teledysku który kompletni nie odnosi się i nie nawiązuje do rasizmu czy antyrasizmu. To kpina z Niemców i ich poczucia wyższości nad innymi i ze stereotypów jakie sobą reprezentują. Nie podpinajcie piosenki z kabaretu pod politykę. 

widać działa propaganda i przekręcanie faktów zwłaszcza w wykonaniu ludzi którzy nawet pojęcia nie mają o czym jest mowa, potem  w swoich wypowiedziach usiłują szczerzyc czy przypisywać  rasistowskie poglądy.   ( do tych co nie znają niemieckiego to jest komentarz do komentarzy pod filmem, zwłaszcza tych co pisali Polacy ) 

Nauczcie się barany języka byście przynajmniej zrozumieli jakie są słowa! Klip nie jest antyrasistowski, jest antyniemiecki z przymrożeniem oka. 

klejmagic  autorem jest satyryk i zrobił wszystko w klimatach Rammsteina, nawet tytuł do zespołu nawiązuje   ;)

Czy to żart czy nie - Takie coś jest bardzo żałosne i nie powinno mieć miejsca, w szczególności że pokazano polityków, którzy w większości przypadków mają wywalone na Niemcy i nie chcą im sprzedawać swojego kraju i proszę cię jeszcze raz... trochę kultury... bo nie przystoi mi dyskutować z aroganckim błaznem.

Opublikowano

Nie wiem po cholerę wgl przejmować się achmedownią niemcami, przecież oni zawsze byli popieprzeni. Pamiętacie jak ich media tak głośno trąbiły o tym że w Polsce nie ma demokracji gdy w Koloni zabraniano mówić kobietom o gwałtach? Śmiechu warte  :D Dobrze że Polska nie zniża się do ich poziomu ;) 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...