Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPS Tibia 8.6 + elfbot

dzambokoko1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak napisałem w temacie, poszukuję VPS'a, na którym będę mógł odpalić 4-6 tibi. Nie musi być to super VPS, jednak mam pytanie, czy odpalę na nim elfbota, gdyż większość maszyn stoi na Linuxie. 

Dzięki z góry za pomoc :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy te vps z aruby są z gwarantowanym prockiem? Bo niedawno na innym vps miałem takie coś, że w sobotę o 18 ścinało tibię jak skurwysyn, patrzę a tu zużycie procesora 100% przy 1 mc...

I ew. czemu Czechy, a nie Niemcy?

Opublikowano

Czy te vps z aruby są z gwarantowanym prockiem? Bo niedawno na innym vps miałem takie coś, że w sobotę o 18 ścinało tibię jak skurwysyn, patrzę a tu zużycie procesora 100% przy 1 mc...

I ew. czemu Czechy, a nie Niemcy?

Jeśli grasz na polskim serwerze to lepszy ping będzie w Czechach niż w Niemczech. Są to serwery OpenVz więc twoje użycie procesora to jakieś 60% więc mogłoby tak być, że miałeś takie zużycie.

Opublikowano

Czyli lepiej KVM coś upolować? Potrzebuję vps pod real tibię na 1-2 mc jak najtaniej, ale bez takich cyrków jak 100% zużycia procka :p

Opublikowano

Czyli lepiej KVM coś upolować? Potrzebuję vps pod real tibię na 1-2 mc jak najtaniej, ale bez takich cyrków jak 100% zużycia procka :p

Czy KVM będzie generował lepsze i wydajniejsze zużycia zasobów testowych. Tutaj możesz kupić KVM'ki tanio:

ovh.pl

minthosts.pl

bizneshost.pl

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...