Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv-Glob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić WoW'a i zacząć grać na Globalu. Mam 2 letnie doświadczenie z privów i mam parę pytań...

Kupię wydanie "Battle Chest" i chciałbym się dowiedzieć czy po założeniu konta będę miał 30 dni gry gratis w TBC, czy to się liczy tylko w podstawce?

Mniej, więcej czy różnice pomiędzy priv a glob są duże?

O odpowiedź proszę osoby Doświadczone, z góry dzięki. :)

Opublikowano

1. TBC, mozesz nawet 47 miec. Zakladasz konto 10 dni trial i odrazu je aktywujesz (nie musisz od raz ale jako trial są spore ograniczenia) i nie aktywujesz na poczatku TBC (bo do 58 w ogole nie potrzebne) i gdy Ci sie skoncza 30 dni free ktore dostajesz wraz z cdkeyem do podstawy, bierzesz triala TBC 7 dni i mozesz lazic po OL i grac se free, ale nie bedziesz mogl wbic wiekszy niz 60lvl:P Ale raczej wbijesz ten 60 zanim skoncza Ci sie te 40 dni i nie ma co kombinowac :P

2. To zalezy na jakim privie grales :P Ale raczej sporawe :P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ok, dzięki Wrotek! Miałem nadzieję że to Ty mi odpiszesz bo kiedyś gdzieś pisałeś że się "nawróciłeś" z priv na glob.

Wolę nie kombinować bo lubię rasę BE i nie chcę grać na podstawce (Pewnie opustoszała). Chciałem się tylko upewnić czy po aktywowaniu TBC będę mieć te 30 dni free, czy będę od razu musiał kupić pre paid card. I jeszcze tak dla pewności, czy mam najpierw zainstalować podstawkę i dodatek a potem założyć konto czy zainstalować podstawkę>założyć konto>zainstalować TBC? Ogólnie proszę o jak największą ilość informacji!

Dzięki!

P.S.

Jaki realm proponujesz?

Polski pokroju Burning Legion, czy raczej międzynarodowy?

Opublikowano

zainstaluj wowa, dodatek, patche i zaloz sobie konto 10 dni trial, zaloguj sie zobacz czy dziala (glownie chodzi o to czy dobrze zpaczowane :P) i dopiero zarejestruj swoj cd-key na tym koncie, bedziesz mial 40 dni grania.

free.JPG

Osobiscie gram, a w zasadzie gralem (cale wakacje jestem poza domem, bez wowa ;p) na Nagrand, ale raczej odradzam go, slabo progressuja i do dupy z gildiami :P

Aha, i jak bedziesz kupowac prepaidy, to plac karta przez wow-europe.com (duzo taniej)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!