Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić z tymi team'ami? :v

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio musieliśmy z ekipą się rozstać na ok. 2 miesiące z powodu nauki, no więc praktycznie jestem skazany w wolnym czasie na granie solo. Wiecie jak to czasem jest, jeden ma czas wolny, a drugi w tym czasie się uczy. Grałem ostatnio solo ładnych 10 meczy, 2 wygrałem, 8 przegrałem, po czym Supreme jednym słowem idzie na odpierdziel. Zaczyna się granie na LEM'ach i nadzieja, że może trafie na normalny team, ale skąd. I ja się pytam, jest nowy system rang, a ludzie u mnie w teamie mają po 800h, a w przeciwnym 3800h. Już próbowałem zmienić mapy na których gram, udało się wygrać jeden mecz, ale to i tak jest nie zaliczony, bo zachciało się awarii prądu. Jednym słowem takiego pecha jeszcze nigdy nie miałem. Ale pewnie myślicie, co my tobie kurde poradzimy ? No więc już mówię, na tym forum jest dużo graczy, którzy są bardziej doświadczeni niż ja, i tu takie pytanka: Grać nadal rankedy i liczyć na cud, czy odczekać tydzień i potem spróbować ? Piszcie co wy robicie w takich pechowych sytuacjach. 

Opublikowano

Znajdz sobie nowy team i graj faceity 

Kolego, nowy team ? W życiu, znam ich od małego dzieciaka, dobrze razem się dogadujemy, wygrywamy mecze, nie ma co zmieniać ekipy. Chyba, że taki team na jakiś czas.

Opublikowano

Znajdz sobie nowy team i graj faceity 

Kolego, nowy team ? W życiu, znam ich od małego dzieciaka, dobrze razem się dogadujemy, wygrywamy mecze, nie ma co zmieniać ekipy. Chyba, że taki team na jakiś czas.

Jest pełno grup, gdzie osoby szukają ludzi do faceitów czy mmow.

Opublikowano

Zależy czy chcesz szukać typów do mmow/faceit z Polski czy innych krajow...

jezeli z innych krajow polecam cevo, 1/10 spolecznosci to trolle, a reszta to ogarniete osoby z 1,5khrs+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...