Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem/programistą na zlecenie

Oldis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Technik

Na starcie zacznę, że nie szukam projektu, który jest wyimaginowany a jedyny budżet właściciela to 30 złotych na serwer z enderchesta.

Jeśli zamierzasz stworzyć własny serwer bez zaplecza finansowego oraz reklamy to nawet nie marnuj mojego czasu i do mnie nie pisz.

Podejmę współpracę tylko i wyłącznie z serwerami, które już istnieją na rynku i mają stałych graczy, bądź wchodzą na rynek z rzetelną reklamą.

Wszytko co mogę zaoferować to praktycznie to, do czego ogranicza się minecraft. Mogę wykodzić każdy plugin, który będzie potrzebny.

Oczekuję:

- Dojrzałości

- Pełnej dostępności czasowej

- Pełnego udokumentowania reklamy, bądź stanu stałych graczy na serwerze obecnie

Więcej wyjaśnimy sobie na PW.

Kontakt niżej.

Zlecenia

Jeśli piszesz wiadomość to przejdź od razu do szczegółów, nie zaczynaj rozmowy od ,,Hej" i nie czekaj na moja odpowiedź bo po prostu zapominam odpisać ;].

Należy stosować się do tego wzoru:

- Proponowana zapłata:

- Płatność (Przelew/PSC/Paypal): 

- Pełny opis pluginu wraz z komendami i funkcjami: 

- Gdzie ma być zapis danych (Flat/MySQL whatever):

- Termin realizacji: 

Kontakt

PW

GG: 11183506

E-mail: [email protected]

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam pana wyżej jak najbardziej.

Potrafi logicznie myśleć i dąży do jak najlepszego rozwiązania problemu, co przekłada się na jakość kodu i działanie pluginów.

Opublikowano

Polecam pana wyżej jak najbardziej.

Potrafi logicznie myśleć i dąży do jak najlepszego rozwiązania problemu, co przekłada się na jakość kodu i działanie pluginów.

Danke <3.

Idź ten monitor oddaj na gwarancję XDXD.

Zapisałem dopisać, że nie interesuje mnie współpraca za % z serwera. Tylko i wyłącznie zlecenia. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam,umiał by ktoś napisac skrypt na cos takiego ze mamy np blok lazurytu z enchantem iles tam i jak go postawimy to wkleja nam sie schemat domku dostepne dla gracza i jak chcemy postawic blok ten co ma miec zamek to musimy miec np range vip.Prosze pisać na priv nie mam czasu bo server bede otwieral,dobrze place :D

**Czas do środy!

Opublikowano

Witam,umiał by ktoś napisac skrypt na cos takiego ze mamy np blok lazurytu z enchantem iles tam i jak go postawimy to wkleja nam sie schemat domku dostepne dla gracza i jak chcemy postawic blok ten co ma miec zamek to musimy miec np range vip.Prosze pisać na priv nie mam czasu bo server bede otwieral,dobrze place :D

**Czas do środy!

Nie piszę skryptów.

Jeśli chodzi o plugin to zapraszam na PW.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Polecam Oldis'a i jego ziomka.

Piszą świetne pluginy, szybko, tanio i poprawiają każe błędy.

WIELKI + :) 

sygnatura.png

Opublikowano

­Emm..

Zastanawiają mnie Twoje oferty.

Głównie, ile byś chciał za napisanie pluginu na "śluby"?

Wszystko zależy od nakładu pracy.

Zapraszam na PW.

Z wszystkim można się dogadać ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Oldis Przeslij mi te wspaniałe pliczki serwerowe ! Prosze cie :] Jak najszybciej.. I mam dla ciebie propozycje bo stworzylem nowy serwer i szukam 2 Wlasciciela jesli przyslesz Te pliczki oczywiscie odplace sie ;3

Opublikowano

­

Oldis Przeslij mi te wspaniałe pliczki serwerowe ! Prosze cie :] Jak najszybciej.. I mam dla ciebie propozycje bo stworzylem nowy serwer i szukam 2 Wlasciciela jesli przyslesz Te pliczki oczywiscie odplace sie ;3

Eee...
Możesz nie pisać kolorkami? I to jeszcze pogrubionym?

Hmm..?
Poza tym, z tego co wiem, to Oldis nie idzie na współprace.. Bo sam mu proponowałem to na mojej przyszłej sieci serwerów Minecraft, z moimi nowymi trybami, które na pewno sprzedadzą się w Polsce. ;)

Opublikowano

Oldis jest zawodowcem, jeżeli wchodzi w współpracę to tylko z osobami, które się na tym znają, Ty za to spamisz w każdym temacie czy Ci pliki udostępni, a mi na pw piszesz, żebym zrobił Ci paczkę, bo jestem dobrym człowiekiem, czy jakoś tak :D @OldisPL pisał, że je udostępni jak skończy (lecz po tym ss wcześniej chyba da je na licytację)

Pozdrawiam, yolinho

sygnatura.png

Opublikowano

Oldis jest zawodowcem, jeżeli wchodzi w współpracę to tylko z osobami, które się na tym znają, Ty za to spamisz w każdym temacie czy Ci pliki udostępni, a mi na pw piszesz, żebym zrobił Ci paczkę, bo jestem dobrym człowiekiem, czy jakoś tak :D @"OldisPL" pisał, że je udostępni jak skończy (lecz po tym ss wcześniej chyba da je na licytację)

Pozdrawiam, yolinho

Nie na licytację a licencję XDXD.

Chodzi tutaj najbardziej o to, że Polskie społeczeństwo posiada taki niski poziom, że jeśli każdy będzie miał dostęp do kodu to za chwile typowe Janusze biznesu będą sprzedawać nie swoje pliki.

Zresztą ten projekt i tak jak na razie jest zawieszony bo mam dość duże dwa zlecenia.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Oldis jest zawodowcem, jeżeli wchodzi w współpracę to tylko z osobami, które się na tym znają, Ty za to spamisz w każdym temacie czy Ci pliki udostępni, a mi na pw piszesz, żebym zrobił Ci paczkę, bo jestem dobrym człowiekiem, czy jakoś tak :D @OldisPL pisał, że je udostępni jak skończy (lecz po tym ss wcześniej chyba da je na licytację)

Pozdrawiam, yolinho

Nie na licytację a licencję XDXD.

Chodzi tutaj najbardziej o to, że Polskie społeczeństwo posiada taki niski poziom, że jeśli każdy będzie miał dostęp do kodu to za chwile typowe Janusze biznesu będą sprzedawać nie swoje pliki.

Zresztą ten projekt i tak jak na razie jest zawieszony bo mam dość duże dwa zlecenia.

O cholercia...czytanie ze zrozumieniem się kłania :O @OldisPL sorry :D

sygnatura.png

Opublikowano

Dodaj na skype (kapi666666) - mam zlecenie (oczywiście zapłace)

Poszło.

Byłem poza domem, dlatego dopiero teraz.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...