Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwietniowy konkurs w dziale Minecraft :-)

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3236614594582411098085.png

Witajcie!

Wraz z całą moderacją Minecraft postanowiliśmy zorganizować dla Was wyjątkowy konkurs, chcieliśmy by był on z przekazem - tak o to wpadliśmy na idealny pomysł.

Jak powszechnie wiadomo, skrypty są pod każdym możliwym względem lepsze od pluginów, chcemy uświadomić o tym większą liczbę młodych administratorów, więc zadanie będzie polegało na napisaniu opisu przewagi wyższości nad pluginami. Tak, wiemy, że w tym momencie przyszło Wam do głowy masę argumentów za skryptami, ale nie tak szybko! Pamiętajcie, że musicie przedstawić to w spójnej, czytelnej formie. Dozwolone jest lekkie wyśmiewanie i żarty nt. przestarzałej technologii pluginów (w końcu trudno byłoby się powstrzymać). Powodzenia!   :)

9593814594583511098085.png

1. Zakaz sugerowania w jakikolwiek sposób, że pluginy mogą być lepsze od skryptów (może to wprowadzić w błąd nieświadomych userów!).
  2. Czas oddawania prac: do północy 2 kwietnia, później temat zostanie zamknięty. Wyniki zostaną podane do końca 3 kwietnia.
  3. Minimalna ilość słów w pracy wynosi 60, pamiętajcie, że może być ich znacznie więcej!
  4. Należy stosować się do regulaminu globalnego i lokalnego.
  5. W skład jury wchodzą: @Rayso. @Mavai. @Dzienny @Vendrome @OldisPL
  6. Flamewar, prowokacje, wyzwiska etc. będą karane dyskwalifikacją, a nawet banem.
  7. Bawcie się dobrze.

1268014594583511098085.png

Przykładamy wielką wagę do tego konkursu, dlatego uruchomiliśmy wszystkie możliwe kontakty, aby załatwić Wam jak najlepsze nagrody!

Autor najlepsze pracy otrzyma unikalną rangę Blue Member wraz z plakietką oraz 50 sztuk forumowej waluty lajków.

Dodatkowo każdy, kto napisze pracę zgodnie z regulaminem dostanie -5%, co da mu szansę na nowy start!

GL&HF

Opublikowano

Witam

Skrypty - 173cm

Pluginy - 171cm

Jak widać, skrypty mają przewagę wyższości nad pluginami. Pozdrawiam.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Ogólnie za czasów mojego dziadka Henryka było wiadome, że skrypty będą popularne jak i dopracowane technicznie. ­Wprowadzenie skripta na bukkit.org było kwestią czasu. Skript ma swoich sponsorów jak: Snoop Dogg, Angela Merkel i wielu, wielu wiecej... Patronem skripa są imigranci, co zapewnia wybuchową zabawę używając tego dodatku. Pluginy chowają się, gdy tylko widzą na serwerze "Skript", ponieważ nie ma jeszcze na internecie wtyczki, która mogłaby konkurować z tak wielkim, potężnym, męskim, nieustraszonym SKRIPTEM!!! Ogólnie Amerykańscy naukowcy oraz ci z NASA przeprowadzili eksperyment. Doświadczeniu posłużyło 1000 serwerów, na których sprawdzono czy jest "Skript", czy go nie ma, oraz ilość innych pluginów. Z eksperymentu wynikało, że z 1000-siaca serwerów skripta miało aż 999 serwerów, a ten co nie miał to upadł w męczarniach. Po tym doświadczeniu można łatwo wywnioskować, że SKRIPT TO MOC, POTĘGA I KAŻDY SERWER POWINIEN TEGO UŻYWAĆ. Znany wam wszystkim serwer SKKF, jak i MCHC używali skriptów co zapewniło im tak dużą popularność. Możliwe, że pamietacie "Rzucane TnT" na MCHC, był to pomysł ich patrona - IMIGRANTÓW. 

W przypadku dowiedzenia się wiecej informacji o tym potężnym skriptcie zapraszam do naszej korporacji.
Ul. Świętego Antoniego 921, Nr budynku 5, 1 piętro, Jak będziecie wchodzić, to pierwsze drzwi od prawej na lewo.

Pozdrawiam, 

Krzysztof Ibisz. 

OFICJALNE LOGO SKRIPTA:

post-1389359-0-76489400-1459513212_thumb.png

Opublikowano

Kiedyś biegłem sobie przez piękną porośniętą polanę, podczas gdy świeciło piękne słoneczko i tu nagle objawił mi się święty skrypt ...

Po tym wydarzeniu stwierdziłem, iż to skrypt jest lepszy od starodawnych i przestarzałych pluginów...

To święte światło mnie tak objawiło! Idź zagraj z skryptami! Przekonasz się !

Opublikowano

2 lata temu kiedy piłem mleko przyszedł j****y c**j wypił mi je ja chciałem się zemścić napisałem pluginy za które dostawałem hajs jednak ja zarobiłem tylko na dziwkę ale ja chciałem płatnego morderce bo ten skurwiel wypijał mi mleczko j****y czarny kocur więc postanowiłem napisać skrypty za które dostawałem hajs zarobiłem na tego mordercę i go wynająłem i gnojek już mi nie piję mleczka.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

#############################################

Był sobie raz Skrypt i Plugin, Plugin się chwali jaki jest mężny i potężny.

Nagle wyskoczył im zza drzewa creeper Skrypt odważny stawia mu czoła a Plugin boi się więc ucieka na pola.

Skrypt pokonuje tego creeper'a, ani draśnięcia ani, drapnięcia.

Plugin do skryptu biegnie co sił w nogach, by oddać mu pokłon i królem ogłosić, bo Plugin jest słabszy i mniej możliwości ma a,

Skrypt super są i mają dużo możliwości.

Tak właśnie Skrypt został królem.

#############################################

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...